Nespečnost in nemir zdravilne kapljice

NESPEČNOST & NEMIR tinktura (zeliščne kapljice)

8,22 €

Prehransko dopolnilo - Nespečnost & Nemir

Vsebuje sinergijsko mešanico izbranih rastlinskih izvlečkov v koncentrirani vodno-alkoholni raztopini (tinktura), ki blagodejno delujejo na nespečnost in nemir. Nosilno vlogo imata izvlečka hmelja in prave sivke.

Pakiranje: 50 ml (s kapalko)

Referenca
HE115-50
Pakiranje
  • 50 ml
Na voljo
Zapri

Po kliku, počakajte 5 sekund, da se izdelek naloži v košarico.

NESPEČNOST & NEMIR - TINKTURA

Sinergijska mešanica izbranih rastlinskih izvlečkov (tinktur)
Za pomoč v času težav z nespečnostjo in nemirom.  Pomembne značilnosti
• Za pomoč pri težavah z nespečnostjo 
• Za pomiritev in večjo sproščenost
• Za bolj kvaliteten in umirjen spanec
• Za pomoč pri odpravi razdražljivosti
• Koncentrirana tinktura - Narejeno v Sloveniji


Tinkturne mešanice, kapljice - Herbana

Nespečnost & Nemir tinkturna mešanica vsebuje sinergijsko mešanico vodno-alkoholnih izvlečkov hmelja (storžki), prave sivke (cvetovi), lipe (cvetovi), nemške kamilice (cvetovi), medene detelje (nadzemni del) in poprove mete (listi).

Hmelj ima blažilni učinek in učinek dobrega spanca.

Prava sivka, lipa in nemška kamilica prispevajo k optimalni sproščenosti in blagodejnemu duševno-telesnemu počutju ter pomagajo ohranjati zdrav spanec.

Medena detelja pomaga pri boljšem spancu ter pripomore k zmanjšanju nemirnosti in razdražljivosti.

Poprova meta pomaga k optimalni sproščenosti in ohranja zdrav spanec.Izdelek je pakiran v steklenički s kapalko in standardiziran na učinkovine v rastlinskih izvlečkih. Vodno-alkoholne raztopine (tinkture) vsebujejo visoko vsebnost aktivnih učinkovin iz rastlin, saj so le-te dobro topne v alkoholu. 


Ecogea PURE

Certificiran izdelek ECOGEA PURE

S strani tretje neodvisne organizacije:
• Preverjeno analizirana mikrobiološka ustreznost
• Preverjeno analizirana kemijska osneževala (pesticidi in težke kovine)  
• Preverjeno poreklo in izvor sestavin izdelka
• Preverjeno brez problematičnih additivov
• Preverjeno spoštovanje okoljskih regulativ
• Preverjeno spoštovanje pravičnih poslovnih praks za surovine

• Preverjeno brez nedovoljenih gensko spremenjenih organizmov (GSO)Narejeno v Sloveniji

Navodila za uporabo: 20 kapljic nakapajte 2 do 3 krat na dan v kozarec (150 ml) zeliščnega čaja, vode ali drugega napitka po vaši izbiri. Pred uporabo stekleničko rahlo pretresite. Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Po dodatku tinkture v vodo, čaj ali drug napitek se vsebnost alkohola močno razredči ter je tako njegova koncentracija v končnem izdelku zanemarljiva. Poleg omenjenega alkohol v toplih ali vročih pripravkih (čajih) zaradi nižjega vrelišča od vode precej hitro izhlapi.

Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25 °C in v temnem prostoru. Če izdelka ne uporabljate dlje časa, ga hranite v hladilniku. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Ključne aktivne učinkovine

Tinkture (vodno-alkoholne):
- Hmelj ... izvleček storžkov

- Prava sivka ... izvleček cvetov
-
Lipa ... izvleček cvetov
-
Nemška kamilica ... izvleček cvetov
-
Medena detelja ... izvleček nadzemnega dela
-
Poprova meta ... izvleček listov


Tu je predstavljeno le nekaj ključnih aktivnih učinkovin izdelka. Sam izdelek vsebuje veliko več sestavin, med njimi morda tudi nekatere pomembne aktivne učinkovine, ki tu niso naštete. Celoten spisek vseh sestavin izdelka si lahko ogledate pod zavihkom "Sestavine". Tu najdete sestavine, naštete po padajočem vrstnem redu glede na vsebnost v izdelku.  Vse aktivne učinkovine so v izdelku v primernih koncentracijah in v sinergijskem razmerju za boljše delovanje. Delovanje aktivnih sestavin temelji na preverjeni tradicionalni uporabi ali na osnovi novih znanstvenih dognanj. Vse sestavine so varne za uporabo, ob upoštevanju navodil o namenu in načinu uporabe izdelka. Priporočamo, da si več o samih aktivnih učinkovinah preberete tudi v kateri od ustrezne strokovne literature ali spletnem leksikonu.  Tinktura Herbana

SESTAVINE: vodno-alkoholni izvlečki hmelj (storžki), prava sivka (cvetovi), lipa (cvetovi), kamilica (cvetovi), medena detelja (nadzemni del) in poprova meta (listi).

Ne vsebuje konzervansov!


Barva in vonj izdelka se lahko nekoliko razlikujeta glede na serijo. Do tega pride zaradi naravnih in ekoloških sestavin. To ne vpliva na kakovost izdelka.Vegan logo

Podatki

Tip izdelka
Raztopina
Osnovno pakiranje
50 ml
Tip izvlečka
Vodno - alkoholni (tinktura)
Delež etanola (v/v)
32,5 %
Učinek
Regeneracija celic in tkiv
Namen
Prehransko dopolnilo
Okus
Po zeliščih
Topnost
Se meša z vodo (čaji)
Izpostavljena aktivna učinkovina
Hmelj in sivka
Priporočena koncentracija
20 kapljic 2 - 3 x / dan
Pakirano
v Sloveniji
Certifikati
Ecogea PURE
Vegansko
Da (preverila Ecogea)
NE SPREGLEJTE - 1. BREZPLAČNA poštnina po Sloveniji pri nakupu izdelkov nad 40 € | 2. Prejmite DARILO presenečenja pri nakupu izdelkov nad 60 €!