MOŽNOSTI PLAČILA

 

V spletni trgovini Herbana.si ponujamo več možnosti plačila:

1. Bančno nakazilo (plačilo po predračunu) - NAJUGODNEJŠE
2. Po povzetju (odkupnina), z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije
3. Plačilo PayPal (podpira tudi plačilne kartice)
4. Direktno plačilo z debetnimi/kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro) preko preko zunanjega ponudnika
5. Kripotovalute (Bitcoin, Etherium, ADA,…) - TESTNO
 
 

1. BANČNO NAKAZILO (PLAČILO PO PREDRAČUNU)

Bančno nakazilo

Izdelke plačate preko položnice na pošti, banki oziroma preko spletne banke (NLB Klik, SKB-Net, Abanet, HYPOnet,...). To storite z nakazilom denarja preko standardnega UPN/SEPA obrazcana naš TRR SI56 0203 6025 3257 932 . Če uporabljate banko NLB lahko naredite tudi interni prenos sredstev (brez provizije banke). Rok za plačilo naročila je 7 dni. Po preteku tega roka bo naročilo preklicano. Po uspešno opravljenem spletnem naročilu se vam izpišejo vsi potrebni podatki, ki jih potrebujete za plačilo. Prav tako boste na vaš e-mail naslov prejeli vse potrebne podatke, ki jih vnesete v omenjeni obrazec (preverite tudi nezaželeno/spam pošto). Ko bomo prejeli vaše plačilo, vas bomo o tem obvestili in izdelke poslali predvidoma v roku dveh delovnih dni (razen v izrednih primerih). Zaradi hitrejše zabeležbe vašega plačila in posledično hitrejše priprave vašega paketa, nam po opravljenem plačilu to prosim sporočite na naš e-mail naslov ali telefon.

 
Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne pošiljamo paketov. Naročila lahko kljub temu oddate preko spletnega nakupa in bodo obdelana prvi naslednji delovni dan.
 
V primera, da za vaš način plačila izberete bančno nakazilo (predračun) vam dodamo bonus 1 € POPUSTA na vaše celotno naročilo!
 
NAROČENE IZDELKE VAM BOMO POSLALI NA DOM ŠELE PO TEM, KO USPEŠNO OPRAVITE PLAČILO NA NAŠ BANČNI RAČUN!
 
PODATKI O PODJETJU:

Podjetje: Herbana d.o.o.
Naslov: Stegne 25A
Poštna št.: SI-1000
Mesto: Ljubljana
Država: Slovenija

Davčna št.: 10761349
Matična št: 5408733000
IBAN: SI56 0203 6025 3257 932 (NLB)
SWIFT: LJBASI2X
Zavezanec za DDV: DA
ID za DDV: SI10761349
 
Primer pravilno izpolnjenega obrazca UPN/SEPA.
Primer upn obrazca
(Slika se odpre v novem zavihku)
 
 

2. PO POVZETJU (ODKUPNINA), Z GOTOVINO OB PREVZEMU PREKO POŠTE SLOVENIJE

Plačilo po povzetju

Plačilo za naročeno blago opravite ob prevzemu blaga, tako da poštarju plačate znesek nakupa (po povzetju). Če vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar v nabiralniku pustil sporočilo o prispeli pošiljki, ki jo boste lahko prevzeli na vaši lokalni pošti. Ko bomo poslali pošiljko vas bomo o tem obvestili po e-mailu. Včasih se pripeti, da se listek o prispeli pošiljki, v nabiralniku izgubi. Če pošiljke ni sumljivo dolgo preverite tudi na lokalni pošti, če je le-ta že prispela. Poleg stroška dostave je potrebno upoštevati tudi provizijo Pošte Slovenije za odkupne pošiljke, katera znaša približno 1 EUR pri zneskih do 40 EUR.

 
V redkih primerih se lahko pošiljko odpošlje tudi preko druge dostavne službe, ki ni pošta Slovenije, kot so na primer DPD, GLS, itd. O tej spremembi stranke vedno dobijo pravočasno obvestilo.
 
 

3. PLAČILO PAYPAL (PODPIRA PLAČILNE KARTICE)

Paypal

PayPal je varen in zanesljiv način plačevanja za spletne nakupe. Sistem posredno podpira tudi plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami, kot so Visa, Mastercard in ostale svetovne kartice. Vse transakcije so zaščitene in potekajo preko zaščitenega strežnika. Vaše transakcije so tako obdelane na varnem in kriptiranem PayPal serverju. Podatki o kartici se NE shranjujejo na našo spletno stran. Obrazec za plačilo je zelo enostaven in je v angleškem jeziku. Spletno plačilo je 100 % varno in poteka zelo hitro.

 
 

4. DIREKTNO PLAČILO S KREDITNIMI/DEBETNIMI KARICAMI

Kreditne kartice

Direktna plačila, s kreditnimi in debetnimi karticami, kot so Visa, Mastercard in ostale svetovne kartice so najbolj razširjen način plačevanje preko spleta. Vse transakcije so zaščitene in potekajo kodirano in varno preko zaščitenega strežnika ponudnika procesiranja plačilnih kartic (Stripe). Vaše transakcije so tako obdelane na varnem serverju izven spletne lokacije naše spletne trgovine. Podatki o kartici se NE shranjujejo na našo spletno stran. Obrazec za plačilo je zelo enostaven in je v angleškem drugem podprtem jeziku. Spletno plačilo je 100 % varno in poteka zelo hitro.

 
 

5. DOBROIMETJE ZVESTOBE - ZA ČLANE KLUBA ZVESTOBE

Klub zvestobe

Dobroimetje zvestobe lahko zbirajo člani kluba zvestobe Herbana. V klub se lahko brezplačno včlanijo vsi registrirani uporabniki, ki so starejši od 15 let. Klub zvestobe omogoča članov zbiranje popustov ob vsakem nakupu v obliki dobroimetja zvestobe. v klub zvestobe se lahko vsak registriran uporabnik brezplačno včlani preko svojega uporabnišekga računa. Člani kluba lahko dobroimetje zvestobe pretvorijo v kode za popuste in tako izkoristijo popuste pri nakupu izdelkov v spletni trgovini Herbana.si. Dobroimetje zvestobe se lahko porabi tudi direktno pri nakupu - vendar le v primeru, ko je stanje dobroimetja zvestobe večje ali enako znesku nakupa. V tem primeru pretvorba v kodo za popust ni potrebna. Več o klubi zvestobe z podrobnimi navodili glede pvčlanitve in porabe dobroimetja si preberite na tej povezavi.

 
 

6. KRIPTOVALUTE - TESTNO

Kriptovalute

Kriptovalute so elektronski denar oz. menjalno sredstvo, oblikovano za neposredno izmenjavo informacij. Kriptovalute omogočajo zasebnost uporabnikov, decentraliziran nadzor nad legitimnostjo valut in uporabljajo kriptografijo za zaščito transakcij. Prva ustvarjena kriptovaluta je Bitcoin, ki jo je leta 2008 ustvaril Satoši Nakamoto. Seznam vseh kriptovalut in njihovo popularnost lahko najdete tukaj. Kriptovalute lahko kupimo na t.i. menjalnicah. Najbolj poznane menjalnice so Binance, Kraken in ostale. Shranjujemo jih v kripto denarnicah, kjer ima lastnik popoln nadzor nad njimi. Plačila z različnimi kriptovalutami omogočajo alternativni način plačevanja ter predstavljajo inovativen pristop k trgovanju. Če želite za nakup plačati s kriptovalutami nas kontaktirajte za več informacij.