Jetra in holesterol kapljice

JETRA & HOLESTEROL tinktura (zeliščne kapljice)

8,22 €

Prehransko dopolnilo - Jetra & Holesterol kapljice

Vsebuje sinergijsko mešanico izbranih rastlinskih izvlečkov v koncentrirani vodno-alkoholni raztopini (tinktura), ki blagodejno delujejo na jetra in holesterol. Nosilno vlogo imata izvlečka pegastega badlja in artičoke.

Pakiranje: 50 ml (s kapalko)

Referenca
HE112-50
Pakiranje
  • 50 ml
Na voljo
Zapri

Po kliku, počakajte 5 sekund, da se izdelek naloži v košarico.

JETRA & HOLESTEROL - TINKTURA

Sinergijska mešanica izbranih rastlinskih izvlečkov (tinktur)
Za pomoč v času težav z jetri ter za uravnavanje povišanega holesterola in trigliceridov.  Pomembne značilnosti
• Za pomoč pri razstrupljanju jeter 
• Za uporabo v času povišanega holesterola in trigliceridov
• Za pomoč pri ohranjanju telesne teže
• Za detoks terapije telesa
• Koncentrirana tinktura - Narejeno v Sloveniji


Tinkturne mešanice, kapljice - Herbana

Jetra & Holesterol tinkturna mešanica vsebuje sinergijsko mešanico vodno-alkoholnih izvlečkov pegastega badlja (plodovi), artičoke (listi), sabljastega triplata - grško seno (plodovi), koprive (listi), regrata (korenina) in ozkolistnega trpotca (listi).

Pegasti badelj prispeva k razstrupljanju jeter in telesa, saj pripomore k delovanju in zaščiti jeter, tako da ohranja njihovo fiziološko čistilno funkcijo.

Artičoka pripomore k normalnemu delovanju in zdravju jeter, pomaga pri razstrupljanju ter prispeva k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi.

Sabljasti triplat ob uravnoteženi prehrani dobrodejno deluje na ravnotežje in presnovo maščob (holesterola in trigliceridov).Izdelek je pakiran v steklenički s kapalko in standardiziran na učinkovine v rastlinskih izvlečkih. Vodno-alkoholne raztopine (tinkture) vsebujejo visoko vsebnost aktivnih učinkovin iz rastlin, saj so le-te dobro topne v alkoholu. 


Ecogea PURE

Certificiran izdelek ECOGEA PURE

S strani tretje neodvisne organizacije:
• Preverjeno analizirana mikrobiološka ustreznost
• Preverjeno analizirana kemijska osneževala (pesticidi in težke kovine)  
• Preverjeno poreklo in izvor sestavin izdelka
• Preverjeno brez problematičnih additivov
• Preverjeno spoštovanje okoljskih regulativ
• Preverjeno spoštovanje pravičnih poslovnih praks za surovine

• Preverjeno brez nedovoljenih gensko spremenjenih organizmov (GSO)Narejeno v Sloveniji

Navodila za uporabo: 20 kapljic nakapajte 2 do 3 krat na dan v kozarec (150 ml) zeliščnega čaja, vode ali drugega napitka po vaši izbiri. Pred uporabo stekleničko rahlo pretresite. Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Po dodatku tinkture v vodo, čaj ali drug napitek se vsebnost alkohola močno razredči ter je tako njegova koncentracija v končnem izdelku zanemarljiva. Poleg omenjenega alkohol v toplih ali vročih pripravkih (čaji) zaradi nižjega vrelišča od vode precej hitro izhlapi.

Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25 °C in v temnem prostoru. Če izdelka ne uporabljate dlje časa, ga hranite v hladilniku. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Ključne aktivne učinkovine

Tinkture (vodno-alkoholne):
- Pegasti badelj ... izvleček plodov

- Artičoka ... izvleček listov
-
Grško seno (sabljasti triplat) ... izvleček plodov
-
Kopriva ... izvleček listov
-
Regrat ... izvleček korenin
-
Ozkolistni trpotec ... izvleček listov


Tu je predstavljeno le nekaj ključnih aktivnih učinkovin izdelka. Sam izdelek vsebuje veliko več sestavin, med njimi morda tudi nekatere pomembne aktivne učinkovine, ki tu niso naštete. Celoten spisek vseh sestavin izdelka si lahko ogledate pod zavihkom "Sestavine". Tu najdete sestavine, naštete po padajočem vrstnem redu glede na vsebnost v izdelku.  Vse aktivne učinkovine so v izdelku v primernih koncentracijah in v sinergijskem razmerju za boljše delovanje. Delovanje aktivnih sestavin temelji na preverjeni tradicionalni uporabi ali na osnovi novih znanstvenih dognanj. Vse sestavine so varne za uporabo, ob upoštevanju navodil o namenu in načinu uporabe izdelka. Priporočamo, da si več o samih aktivnih učinkovinah preberete tudi v kateri od ustrezne strokovne literature ali spletnem leksikonu.  Tinktura Herbana

SESTAVINE: vodno-alkoholni izvlečki pegastega badlja (plodovi), artičoke (listi), sabljastega triplata - grško seno (plodovi), koprive (listi), regrata (korenina) in ozkolistnega trpotca (listi).

Ne vsebuje konzervansov!


Barva in vonj izdelka se lahko nekoliko razlikujeta glede na serijo. Do tega pride zaradi naravnih in ekoloških sestavin. To ne vpliva na kakovost izdelka.Vegan logo

Podatki

Tip izdelka
Raztopina
Osnovno pakiranje
50 ml
Tip izvlečka
Vodno - alkoholni (tinktura)
Delež etanola (v/v)
31,5 %
Učinek
Jetra in holesterol
Namen
Prehransko dopolnilo
Okus
Po zeliščih
Topnost
Se meša z vodo (čaji)
Izpostavljena aktivna učinkovina
Pegasti badelj
Priporočena koncentracija
20 kapljic 2 - 3 x / dan
Pakirano
v Sloveniji
Certifikati
Ecogea PURE
Vegansko
Da (preverila Ecogea)
NE SPREGLEJTE - 1. BREZPLAČNA poštnina po Sloveniji pri nakupu izdelkov nad 40 € | 2. Prejmite DARILO presenečenja pri nakupu izdelkov nad 60 €!