Dihala in kašelj zeliščni naravni sirup

DIHALA & KAŠELJ - zeliščni sirup (naravni)

8,22 €

Zeliščni naravni sirup za dihala in kašelj na osnovi ekološke agave. Deluje blagodejno na dihalne poti in pomirja razdraženo in suho sluznico. Vsebuje rastlinske izvlečke timijana, navadnega sleza, islandskega lišaja, ozkolistnega trpotca, acerole, poprove mete, ingverja, evkalipta in komarčka.

Referenca
HB10-200
Pakiranje
  • 200 ml
Na voljo
Zapri

Po kliku, počakajte 5 sekund, da se izdelek naloži v košarico.

DIHALA & KAŠELJ - SIRUP

Zeliščni naravni sirup
Sirup za dihala z zelišči, na osnovi ekološke agave.  Pomembne značilnosti
• Za uporabo v času težav z dihali 
• Za blaženje simptomov kašlja
• Za negu v času razdražene in suhe sluznice 
• Za poživitev in pomoč imunskemu sistemu v hladnih dneh
• Naraven proizvod - dobrega okusa


Dihala in kašelj - Herbana

Sirup vsebuje rastlinske izvlečke timijana, navadnega sleza, islandskega lišaja, ingverja, rožmarina in ozkolistnega trpotca, ki blagodejno delujejo na dihalne poti. Sestava je dodatno obogatena z vitaminom C iz acerole, sokom aronije in niacinom (vitamin B3).

Osnovo sirupa sestavlja ekološki agavin sirup. Aromatični del sestavljata eterični olji poprove mete in grenkega komarčka ter naravne arome.

Timijan, slez, islandski lišaj in ozkolistni tropotec se tradicionalno uporabljajo za blaženje pri težavah razdražene sluznice zgornjih dihalnih poti, s spremljajočim kašljem.

Ingver pomaga pri obvladovanju vnetnih odzivov, pripomore k normalnemu delovanju prebavnega sistema ter ima stimulirajoče in tonične učinke, ki pomagajo proti utrujenosti. 

Rožmarin deluje poživitveno in ima dobrodejni vpliv na imunski sistem ter pomaga pri prebavi. 

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin C ima tudi vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Niacin (vitamin B3) prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

Agavin sirup je pridobljen po naravnem postopku iz listov mehiške modre agave.

Izdelek je standardiziran na sinergijsko mešanico rastlinskih izvlečkov, naravnih sokov in vitaminov. 


Ecogea PURE

Certificiran izdelek ECOGEA PURE

S strani tretje neodvisne organizacije:
• Preverjeno analizirana mikrobiološka ustreznost
• Preverjeno analizirana kemijska osneževala (pesticidi in težke kovine)  
• Preverjeno poreklo in izvor sestavin izdelka
• Preverjeno brez problematičnih additivov
• Preverjeno spoštovanje okoljskih regulativ
• Preverjeno spoštovanje pravičnih poslovnih praks za surovine

• Preverjeno brez nedovoljenih gensko spremenjenih organizmov (GSO)Narejeno v Sloveniji

Navodila za uporabo: Priporočeni odmerek je ena dozirna žlička (5 ml), 4 krat dnevno1. Primerno tudi za otroke od 6. leta starosti, ki jemljejo polovični odmerek2. Lahko se uporabi tudi čajno žičko, vsebnost le-te je okoli 2,5 ml. Zadnji odmerek je najbolje vzeti pred spanjem. Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25 °C in v temnem prostoru. Če izdelka ne uporabljate dlje časa, ga hranite v hladilniku. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Ključne aktivne učinkovine:

Nosilne:
- Timijan ... izvleček listov

- Navadni slez ... izvleček korenine
-
Islandski lišaj ... izvleček lišaja
-
Ozkolistni trpotec ... izvleček listov

Izpostavljene:
- Acerola ... izvleček plodov (standardiziran na vitamin C) 
- Ingver ... izvleček gomolja

- Rožmarin ... izvleček listov
Niacin (vitamin B3) ... aktivna učinkovina


Tu je predstavljeno le nekaj ključnih aktivnih učinkovin izdelka. Sam izdelek vsebuje veliko več sestavin, med njimi morda tudi nekatere pomembne aktivne učinkovine, ki tu niso naštete. Celoten spisek vseh sestavin izdelka si lahko ogledate pod zavihkom "Sestavine". Tu najdete sestavine, naštete po padajočem vrstnem redu glede na vsebnost v izdelku.  Vse aktivne učinkovine so v izdelku v primernih koncentracijah in v sinergijskem razmerju za boljše delovanje. Delovanje aktivnih sestavin temelji na preverjeni tradicionalni uporabi ali na osnovi novih znanstvenih dognanj. Vse sestavine so varne za uporabo, ob upoštevanju navodil o namenu in načinu uporabe izdelka. Priporočamo, da si več o samih aktivnih učinkovinah preberete tudi v kateri od ustrezne strokovne literature ali spletnem leksikonu.  Herbana Mešana Zelišča

SESTAVINE: Agavin sirup*, suhi in tekoči izvleček timijana 5%, suhi in tekoči izvleček sleza 5%, zgoščeni sok aronije in limone, suhi izvleček islandskega lišaja in ozkolistnega trpotca, suhi izvleček acerole (vir vitamina C, askorbinska kislina - (20mg) 25%1/(40mg) 50%2 PDV)**, izvleček ingverja, izvleček rožmarina, niacin (vitamin B3 -15%1/30%2 PDV)**, eterični olji poprove mete in komarčka ter naravna aroma.

* Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva
** Priporočen dnevni vnos na 10ml1 / 20 ml2 (PDV)

Priporočeni odmerek je ena dozirna žlička (5 ml), 4 krat dnevno1. Primerno tudi za otroke od 6. leta starosti, ki jemljejo polovični odmerek2.


Barva in vonj izdelka se lahko nekoliko razlikujeta glede na serijo. Do tega pride zaradi naravnih in ekoloških sestavin. To ne vpliva na kakovost izdelka.Vegan logo

Podatki

Tip izdelka
Sirup
Osnovno pakiranje
200 ml
Poreklo
Slovenija
Vrsta vonja
Zeliščni, metin
Intenzivnost vonja
Blag subtilen
Učinek
Blaženje težav
Namen
Za dihala in kašelj
Okus
Sledek po meti, ingverju in komarčku
Barva
Rjavo-rdeča
Izpostavljena aktivna učinkovina
Timijan in Slez
Certifikati
Ecogea PURE
Vegansko
Da (preverila Ecogea)
NE SPREGLEJTE - 1. BREZPLAČNA poštnina po Sloveniji pri nakupu izdelkov nad 40 € | 2. Prejmite DARILO presenečenja pri nakupu izdelkov nad 60 €!