Magnezijev klorid naravni gel

MAGNEZIJEV GEL & MSM - za masaže, nege in vtiranje

12,30 €

Dermalni naravno ekološki geli iz magenzijevega klorida in MSM za namenske masaže, regeneracijo in vtiranje. Vsebuje magnezijev klorid farmacevtske kakovosti (Ph. Eur).

Referenca
HB26-250
Pakiranje
  • 250 ml
Na voljo
Zapri

Po kliku, počakajte 5 sekund, da se izdelek naloži v košarico.

MAGNEZIJEV GEL & MSM

Deluje hladilno in sproščujoče
Hladilni gel z intenzivnim in dolgotrajnim učinkom za regeneracijo in sprostitev.Pomembne značilnosti
• Za intenzivno nego, vtiranje in masaže 
• Za sproščujočo masažo mišic, vezi, hrbta in sklepov po večjih obremenitvah
• Za regeneracijsko masažo mišic in vezi po športni vadbi
• Za nego v predelu kožnih težav
• Poveča gibljivost sklepov in deluje sproščujoče


Magnezijev klorid Herbana

Gel vsebuje visoko vsebnost magnezijevega klorida, MSM in glicerin.

Osnovo gela sestavlja gel iz polisaharidov in sokom aloe vere.

Magnezijev klorid je izvrsten vir magnezija. Magnezij ima ključno vlogo pri celični energiji ter pomembno vlogo pri delovanju mišic. Magnezij deluje proti utrujenosti in odpravlja mišične krče.  Prav tako pomaga izboljšati zmogljivost in okrevanje po športni aktivnosti.

Izdelek je standardiziran na magnezijev klorid, ki ga je v gelu 40 %. 


Ecogea Organic

Certificiran naravno-ekološki izdelek ECOGEA

BREZ parabenov, fenoksietanola in virov formaldehida
BREZ umetnih arom in barvil
BREZ mineralnih olj (parafina in vazelina)
BREZ silikonov (dimetikon)
BREZ sulfatov (SLS in SLES)
BREZ PEG sulbilizatorjev/emulgatorjev
BREZ gensko spremenjenih organizmov (GSO)
BREZ nevarnih sintetičnih aditivovNarejeno v Sloveniji

Gel nanesite na kožo in ga nekajkrat na dan s krožni gibi enakomerno vtirajte na želeni predel. Primerno za različne tipe masaž in intenzivno regeneracijo. Masirajte področja kot so kolena, mišice in drugi primerni deli telesa. Uporabljajte tudi za masažo in relaksacijo mišic ter sklepov pri večjih obremenitvah in fizičnih/športnih naporih. Po nanosu začutite srbeč občutek. V kolikor vas na koži srbi, počakajte 20 minut in nato vsebino obrišite. Gel deluje blagodejno tudi proti kožnim težavam in neprijetnim pojavom.

Gel Magnezijev klorid & MSM lahko brez omejitev kombinirate tudi z drugimi namenskimi geli in mazili Herbana. V primeru, da želite poživljajoč grelni učinek, uporabite gel Arnika & Čili. Če želite intenzivni hladilni učinek, priporočamo uporabo gela Meta & Bor. Za intenzivno regeneracijo lahko gel kombinirate z gelom Gabez & Brin ali Oblakovim smrekovim mazilom. Če želite negovati utrujene ali otrdele noge in stopala, ga kombinirajte z gelom Divji kostanj & Vražji krempelj ali Venosal - Oblakovim mazilom iz divjega kostanja.

V primeru preveč izsušene kože lahko uporabite kremo Argan & Babassu ali losjon za telo Kakav & Mango. Oba imata zelo hranilen in negovalen učinek na kožo. Seveda lahko uporabite tudi kateri koli drug priljubljen gel ali kremo, ki se vam zdijo primerni. 


Hranite dobro zaprto in pri sobni temperaturi.
Ecogea Effective
Dermatološko testirano
Aroma therapeutic
Ecogea sustainable
Cruelity free
Ključne aktivne učinkovine:

Nosilne:
- Magnezijev klorid ... aktivna učinkovina

- MSM ... aktivna učinkovina

Izpostavljene:
- Aloe vera ... sok iz listov
- Glicerin (rastlinski) ... naravni vlažilec


Tu je predstavljeno le nekaj ključnih aktivnih učinkovin izdelka. Sam izdelek vsebuje veliko več sestavin, med njimi morda tudi nekatere pomembne aktivne učinkovine, ki tu niso naštete. Celoten spisek vseh sestavin izdelka si lahko ogledate pod zavihkom "Sestavine". Tu najdete sestavine, naštete po INCI nomenklaturi, po padajočem vrstnem redu glede na vsebnost v izdelku.  Vse aktivne učinkovine so v izdelku v primernih koncentracijah in v sinergijskem razmerju za boljše delovanje. Delovanje aktivnih sestavin temelji na preverjeni tradicionalni uporabi ali na osnovi novih znanstvenih dognanj. Vse sestavine so varne za uporabo, ob upoštevanju navodil o namenu in načinu uporabe izdelka. Priporočamo, da si več o samih aktivnih učinkovinah preberete tudi v kateri od ustrezne strokovne literature ali spletnem leksikonu.  Herbana Fito Kompleks

SESTAVINE: AQUA*, MAGNESIUM CHLORIDE (PHARMA-GRADE)*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE (BIO)*/**, GLYCERIN (VEGETABLE, PHARMA-GRADE)*/**, DIMETHYL SULFONE (MSM), CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM*, XANTHAN GUM*

* Sestavine naravnega izvora (99 %)
** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (21%)


Barva in vonj izdelka se lahko nekoliko razlikujeta glede na serijo. Do tega pride zaradi naravnih in ekoloških sestavin. To ne vpliva na kakovost izdelka.Vegan logo

Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte pri ranah in na poškodovani koži. Pazite, da ne pride v stik s sluznico in očmi. Po vsakem nanosu si umijte roke. Ni primerno za otroke mlajše od 8 let.

Podatki

Tip izdelka
Lahki gel
Osnovno pakiranje
250 ml
Predel uporabe
Mišice, sklepi, vezi in hrbet
Vsebnost lipidov (olj)
Brez (○○○○○)
Vsebnost vlažilcev (humektanti)
Zmerna (●●○○○)
Vrsta vonja
Brez dišav
Intenzivnost vonja
Brez vonja - ni dodanih dišav
Učinek
Obnovitveni
Namen
Regeneracija
Barva
Transparentna-beige
Vpojnost v kožo
Zmerna uravnotežena
Izpostavljena aktivna učinkovina
Magnezijev klorid 40%
Certifikati
Ecogea Natural-Organic
Vegansko
Da (preverila Ecogea)
NE SPREGLEJTE - 1. BREZPLAČNA poštnina po Sloveniji pri nakupu izdelkov nad 40 € | 2. Prejmite DARILO presenečenja pri nakupu izdelkov nad 60 €!