Naravna olja in masla

Aromaterapija in spa

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

RIŽEVO olje (osnovno) - Oryza sativa

RIŽEVO olje (osnovno) -  Oryza sativa

Lepotilno japonsko olje je primerno za masaže ter predvsem za čiščenje in vlaženje suhe, občutljive, utrujene in zrele kože obraza ali celega telesa.
Volumen: 200 mL.

Na voljo tudi 1,0 L

Več podrobnosti


7,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

RIŽEVO OLJE
100 % naravno negovalno in masažno olje
Osnovno (prečiščeno) olje - BREZ VONJA 


RIŽEVO OLJE imenovano tudi japonsko lepotilno olje vsebuje veliko vitamina E, ter je bogat vir mineralov, antioksidantov (γ-oryzanol) in fitosterolov. Olje izredno blagodejno deluje na kožo in je primerno predvsem za čiščenje in vlaženje suhe, občutljive, utrujene in zrele kože obraza ali celega telesa. Zaradi edinstvene setave se ga lahko uporablja tudi kot masko za lase.

Olje je 100 % naravno, pridelano (rafinirano) iz surovega olja riževih otrobov, ki mu je odvzet vonj in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.  KUPITE LAHKO
:  

 200 mL
 1,0 L (popust ~40 %)

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust. Za še večje volumne od ponujenih nas kontaktirajte.

Za večje porabnike imamo na voljo tudi večje volumne od 5 L do 50 L, s popusti. Za več informacij nas kontaktirajte.NAVODILO ZA UPORABO: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Priporočamo, da olje kombinirate tudi z ostalimi olji, saj je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.

5 sorodnih izdelkov v kategoriji: