Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

BABASSU olje (BIO, negovalno) - Orbignya Oleifera

BABASSU olje (BIO, negovalno) - Orbignya Oleifera

Babassu olje je zaradi specifične sestave maščobnih kislin primerno za večnamensko zaščito in vlaženje kože. Koža je po uporabi mehka, gladka, prožna in nahranjena.


Več podrobnosti


9,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

BABASSU OLJE - BIO 

100 % naravno certificirano organsko, negovalno
BIO (BCS DE-ÖKO-001) 


Poreklo: Brazilija

BABASSU OLJE/MASLO na koži deluje izredno suho in se zelo hitro vpije. Ne pušča mastnega ali lepljivega občutka ter neprijetnega leska. Zaradi specifične sestave maščobnih kislin je babassu olje primerno za večnamensko zaščito in vlaženje kože. Nase veže precej vlage, ki jo nato postopoma oddaja v podkožnem tkivu. Babassu olje pomaga tudi pri regeneraciji kože in blagodejno deluje na kožno vezno tkivo. Koža je po uporabi mehka, gladka, prožna in nahranjena. Uporaba je primerna za splošno nego vseh tipov kož, tudi za nežno otroško kožo. Prav tako je primerno za nego las, učinkovito pa je tudi pri negi in zaščiti ustnic. Še posebej dobro se babassu olje izkaže v mešanicah z ostalimi olji in masli ali v aromaterapiji v mešanici z eteričnimi olji.

Olje/maslo je 100 % naravno in prečiščeno. Pridelano iz plodov babassu palme in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.


NAVODILO ZA UPORABO: Babasu je pri temperaturah do 24°C v obliki masla, pri višjih temparaturah je tekoče olje. V velikosti čajne žličke babasu najprej malo razopite v rokah ter ga nato nanesite na kožo, kjer se bo v stiku s kožo spremenil v olje. S krožnimi gibi ga enakomerno vtirajte v kožo. Uporabljate ga kot hranilno maslo za nego telesa, ustnic ali kot masko za lase, po potrebi mu lahko dodate tudi priljubljena eterična olja..

4 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal