Naravna olja in masla

Aromaterapija in spa

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

SEZAMOVO olje (osnovno) - Sesamum indicum

SEZAMOVO olje (osnovno) - Sesamum indicum

Sezamovo olje se pogosto uporablja v ayurvedi. Na kožo deluje izredno blagodejno in vsebuje precej antioksidantov.
Volumen: 200 mL.

Na voljo tudi 1,0 L

Več podrobnosti


6,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

SEZAMOVO OLJE
100 % naravno negovalno in masažno olje
Osnovno (prečiščeno) olje - BREZ VONJA 


SEZAMOVO OLJE se že stoletja uporablja v ayurvedski negi, predvsem v različnih masažah in shirodari. Vsebuje veliko vitaminov, mineralov in antioksidantov (sezamol). Olje se lepo vpija v kožo ter jo ohranja mehko, gladko in prožno. Blagodejno deluje pri negi mastne in problematične kože, saj ne maši por.  

Olje je 100 % naravno, pridelano (rafinirano) iz surovega sezamovega olja, ki mu je odvzet vonj in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.  KUPITE LAHKO
:  

 200 mL
 1,0 L (popust 47 %) - Cena: 16,00 €

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust. Za še večje volumne od ponujenih nas kontaktirajte.

Za večje porabnike imamo na voljo tudi večje volumne od 5 L do 50 L, s popusti. Za več informacij nas kontaktirajte.NAVODILO ZA UPORABO: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Priporočamo, da olje kombinirate tudi z ostalimi olji, saj je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.

7 sorodnih izdelkov v kategoriji: