Naravna olja in masla

Aromaterapija in spa

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

BURITI olje (hladno stiskano) - Mauritia Flexuosa

BURITI olje (hladno stiskano) -  Mauritia Flexuosa

Eksotično olje bogato z karotenoidi (vir viramina A).Kožo regenerira (anti-age) in ji vrača elastičnost ter prožnost. Priporočljiva je uporaba pri preprečevanju vseh problemev s kožo.

Na voljo: 50 in 250 mL

Več podrobnosti


18,00 €

Razpoložljivost: Ta izdelek trenutno ni na zalogi


Obvesti me, ko bo na voljo

BURITI OLJE

100 % naravno - hladno stiskano.
Olje ima rahel specifičen vonj po semenih buritiBURITI OLJE je hladno stisnejno iz pešk eksotičnega sadeža buriti iz amazonskega pragozda. Olje je primerno za nego suhe in zrele, starajoče kože. Zaradi visoke vsebnosti karotenoidov (vir viramina A) je intenzivne rdeče barve. Poleg tega vsebuje tudi vitamin E in C. Kožo regenerira (anti-age) in ji vrača elastičnost ter prožnost. Vlažilno in regenerativno deluje na epidermis. Priporočljiva je uporaba pri preprečevanju vseh problemev s kožo in odpravljanju manjših težav.


Poreklo: Brazilija


Priporočamo za:

 Nego suhe, in zrele starajoče kože 

 Nego brazgotinic ali manjših poškodb kože

 Ima anti-age efekt ter koži vrača prožnost

 Namesto hranilne kreme za obraz 

 Nego las in lasišča 


KUPITE LAHKO: 

 50 mL

 250 L 

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust.

 


Cene hladno stiskanih olj se pogosto spreminjajo in so precej odvisne od letine, naravnih nesreč in zalog v EU. Problem predstavlja tudi opustitev določenih nasadov, zaradi bolj dobičkonosnega gojenja bio goriv. V zadnjih letih so se cene ponekod zvišale tudi za 100%. Mi vsa hladno stiskana olja uvažamo, tako, da imamo čim manjše zaloge, saj le tako stranke lahko dobijo najbolj sveža olja z daljšim rokom uporabe. Dobava je zaradi vsega tega lahko občasno motena, cene pa lahko precej nihajo.


NAVODILO ZA KOZMETIČNO UPORABO: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Primerno predvsem za nego obraza. V kombinaciji z ostalimi olji (mandelj, makadamija,...) je primerno tudi kot nosilno olje v aromaterapiji in masažah.


Buriti sadež

30 sorodnih izdelkov v kategoriji: