KLUB ZVESTOBE - HERBANA

Spletna trgovina Herbana.si svojim kupcem ponuja možnost včlanitve v klub zvestobe. V klub se lahko brezplačno včlanijo vsi registrirani uporabniki, ki so starejši od 15 let. Klub zvestobe omogoča članov zbiranje popustov ob vsakem nakupu v obliki dobroimetja zvestobe. Člani kluba lahko dobroimetje zvestobe pretvorijo v kode za popuste in tako izkoristijo popuste pri nakupu izdelkov v spletni trgovini Herbana.si. Dobroimetje zvestobe lahko člani porabijo tudi direktno pri nakupu, vendar le v primeru, ko je stanje dobroimetja zvestobe večje ali enako znesku nakupa. V tem primeru pretvorba v kodo za popust ni potrebna. Vsako prijavo v klub zvestobe potrdi (ali zavrne) skrbnik spletne trgovine. Dobroimetja zvestobe in kode za popuste so časovno omejene in niso vnovčljivi za denar. 


VSAK ČLAN KLUBA ZVESTOBE DOBI NA SVOJ RAČUN 5% DOBROIMETJA ZA VSAK NAKUP IZDELKOV NAD 20 €Klub zvestobe Herbana

Dobroimetje se prikaže na računu kupca oz. člana Kluba zvestobe po zaključenem nakupu in potrjenem plačilu za nakup

Vsi člani imajo možnost vpogleda v stanje dobroimetja zvestobe, ter s tem povezanih ustvarjenih, porabljenih ali aktivnih kod za popuste. To lahko storijo preko svojega uporabniškega računa v spletni trgovini, pod rubriko Moje nagrade in dobroimetja.

Čas veljavnosti dobroimetja zvestobe je 12 mesecev od datuma prejema dobroimetja. Po tem obdobju se neizkoriščena dobroimetja izbrišejo in jih član ne more več uporabiti.

Dobroimetje zvestobe se lahko porabi na dva načina. Prvi način poteka tako, da se dobroimetje zvestobe najprej spremeni v KODO za popust, ter nato uporabi ob zaključku nakupa. Za pretvorbo dobroimetja v kodo za popust mora imeti član Kluba zvestobe na svojem računu vsaj 5 €. Kode za popust so nato veljavne 90 dni. Po preteku veljavnosti kod ustvarjenih iz dobroimetja, le-teh ni možno več uporabiti v spletni trgovini. Drugi način poteka tako, da se dobroimetje zvestobe uporabi kar za direktno plačilo. Ta način je možen le v primeru, ko je stanje dobroimetja zvestobe večje ali enako znesku nakupa. V tem primeru pretvorba v kodo za popust ni potrebna.

Prednost prvega načina (kode za popust) je, da dobroimetje zvestobe lahko začnete orabljati že takoj ko prešeže znesek 5 €. Tako ni potrebno čakati, da dobroimetje zvestobe preseže vrednost zneska nakupa. Prednost drugega načina (direktno plačilo) je, da vmesna pretvorba v kodo za popust ni potrebna.

Natančna navodila kako spremeniti dobropis zvestobe v kodo za popust si poglejte v rubriki Boni in popusti. Pot to rubriko si lahko preberete in ogledate tudi primer kako uporabiti kodo za popust ob zaključku nakupa.


VČLANITEV V KLUB ZVESTOBE

Na spletni strani Herbana.si se registrirajte in tako ustvarite uporabniški račun. Nato pojdite v rubriko Klub zvestobe pod zavihkom Moj Račun in Kliknite na zelen gumb Pošljite prijavo za Klub zvestobe. Pred tem obvezno odklukajte, da se strinjate z Pogoji poslovanja. Skrbnik spletne trgovine bo potrdil vašo prijavo v najkrajšem možnem času. Ko bo vaša prijava Odobrena lahko začnete koristiti ugodnosti povezane s članstvom v Klubu zvestobe.

Včlanitev v Klub zvestobe

Prijava v klub zvestobe

 

PRIDOBIVANJE IN KORIŠČENJE DOBROIMETJA ZVESTOBE

Registrirani uporabniki in člani kluba zvestobe ob vsakem nakupu izdelkov nad 20 € v spletni trgovini dobijo nazaj na svoj račun v spletni trgovini 5% vrednosti nakupa (stroški dostave niso upoštevani!). Vrednost se jim pretvori v dobroimetje zvestobe.

Dobroimetje zvestobe se lahko:

1) pretvori v KODO za popust, ko skupni znesek dobroimetja zvestobe znaša več kot 5 € (proces je grafično prikazan spodaj)
2) porabi direktno, če je znesek nakupa manjši ali enak dobroimetju zvestobe (vrednost dobroimetja mora biti vsaj 5 €)Grafični prikaz nakupa v spletni trgovin s potekom pretvorbe dobroimetja zvestobe v kodo za popust

Proces pridobivanja dobroimetja


 


ČASOVNE OMEJITVE DOBROPISA ZVESTOBE IN KOD ZA POPUSTE

Časovna veljavnosti dobroimetja zvestobe je 12 mesecev od datuma prejema dobroimetja.

Časovna veljavnosti KOD za popuste je 90 dni od datuma pretvorbe dobroimetja v kodo. 

Po preteku veljavnosti dobroimetja ali kod za popuste le teh ni več možno uporabiti v spletni trgovini!


DODATNE UGODNOSTI ČLANOV KLUBA ZVESTOBE

Vsi kupci iz Slovenije, tudi člani kluba zvestobe so upravičeni do brezplačne poštnine ob določenem znesku. Vsi kupci iz slovenije imajo brezplačno poštnino pri nakupu izdelkov nad 40 €.

Vsi kupci, tudi člani kluba zvestobe, dobivajo ob naročilih nad 40 €, nad 60€ in nad 100 € darila ob nakupu

Članom Kluba zvestobe se ob naročilih redno prilaga tudi razne brezplačne izdelke in/ali vzorce, ali druga darila. Spletni trgovec se sam odloči o časovnih terminih brezplačnih daril ter tipa daril.

Članom Kluba zvestobe so deležni ekskluzivnih promocijskih kod za dodatne popuste in ugodnosti. Spletni trgovec se sam odloči o časovnih terminih aktivacije promocijskih kod.OBVEZNOSTI ČLANOV KLUBA ZVESTOBE

Člani Kluba zvestobe nimajo nobenih obveznosti z naslova obveznega kupovanja v spletni trgovini.

Vsak član kluba se zavezuje, da bo na primeren način (v svojem profilu, po pošti, po e-pošti, ustno s klicem ali na drug ustrezen način) posredoval morebitne spremembe podatkov, ki so pomembni za poslovanje s klubom. Spremenjene podatke bo ponudnik upošteval najkasneje v 15 delovnih dneh od prejema obvestila o spremembi.

Kupec z včlanitvijo v klub zvestobe potrjuje sprejetje splošnih pogojev poslovanja spletne trgovine Herbana.si