VREDNOSTNI/DARILNI BONI IN KODE ZA POPUSTE

 
Spletna trgovina Herbana.si svojim kupcem ponuja tudi vrednostne bone, občasne oz. priložnostne kode za popuste ter točke zvestobe.
 

VREDNOSTNI/DARILNI BONI

Vrednostni ali darilni bon je kartica oz. dobroimetje, ki ga spletna trgovina Herbana.si proti plačilu pošlje kupcu v fizični ali elektronski obliki (pdf). Vrednostni bon je možno kupiti v spletni trgovini Herbana.si. Za nakup bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. Vsak bon je označen s svojo unikatno kodo oz. serijsko številko. Prodajalec se zavezuje, da bo vrednostni bon sprejel kot plačilo za nakup prek spletne trgovine Herbana.si. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno. Menjava vrednostnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati. Vrednost nakupa mora tako biti višja od vrednosti bona.

Uporaba vrednostnega/darilnega bona:

Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dodajte v košarico spletne trgovine. V spletni blagajni pri zaključku nakupa vpišite kodo, ki je napisana na bonu in potrdite uporabo le-te. Vrednost bona se vam odšteje od končnega zneska košarice. Znotraj enega spletnega naročila je možno sočasno uporabiti več vrednostnih bonov in ene kode za popust. Za bolj podrobna navodila, kako vpisati kodo pri vnovčitvi ob zaključku nakupa so v nadaljevanju po poglavjem KODE ZA POPUSTE (spodaj).


KODE ZA POPUSTE

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Herbana.si. Vse kode za popuste so časovno omejene, tako da se jih mora izkoristiti v omejenem določenem roku, sicer postane neveljavna. Aktivno kodo za popust se lahko pridobi v oglasnih sporočilih (e-mailih) ali preko objav na družbenih omrežjih. Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat, razen če je napisano drugače. Kode za popuste se praviloma ne morejo med seboj seštevati, tako da lahko uporabite samo eno, tudi če je sočasno aktivnih več kod za popuste. Slednje ne velja za kode, ki so del vrednostnih bonov ali dobroimetja zvestobe. Občasno so izdane tudi kode za popust s specifičnim namenom. Na primer koda za zastonj poštnino ali posebno darilo. Te kode so posebej označene.

Uporaba kode za popust:

1. Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico;
2. Ob zaključku nakupa v okence koda za popust - "Imate KODO za popust ali dobroimetje? - VNESITE JO TU" vpišete kodo za popust in jo potrdite;
3. Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust, razen če poleg kode za popust uveljavljate tudi dobroimetje;
4. Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila in  ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati;

Klikni na polje spodaj
Vpis kode za popust

Vpiši kodo in klikni Dodaj
Vnesi kodo in dodaj

 

DOBROIMETJE ZVESTOBE IN KODE ZA POPUST

Vsem članom kluba zvestobe se ob vsakem nakupu del nakupa pretvori v dobropis zvestobe (točke zvestobe). Dobroimetje zvestobe lahko zbirajo samo registrirani uporabniki. Za vsak nakup nad 20 € člani kluba zvestobe dobijo 5% od nakupa povrnjenega v obliki dobroimetja zvestobe. Ko se nabere vsaj 5 € v obliki dobroimetja zvestobe se jih lahko pretvori v kodo za popust. To storite pod zavihkom "Moj račun". Podobno kot vrednostne/darilne bone in ostale kode za popust, lahko tudi dobroimetje zvestobe uporabite za plačilo naročenih izdelkov. Na ta način delno ali v celoti poravnate znesek nakupa. Kodo vpišete ob zaključku nakupa v okence ""Imate KODO za popust ali dobroimetje? - VNESITE JO TU" in jo potrdite. Dobroimetja zvestobe ne morete zamenjati za denar, prav tako niso vnovčljive pri morebitnem vračilu blaga. Veljavnost dobroimetja zvestobe je 12 mesecev od nakupa pri katerem ste le-te prejeli.NAVODILA ZA PRETVORBO DOBROIMETJA ZVESTOBE V KODO ZA POPUST KORAK ZA KORAKOM:


1) Korak: Pojdite v MOJ RAČUN. Predhodno se prijavite v spletno trgovino.
2) Korak: Pod rubriko Moj račun, kliknite na področje Moje nagrade in dobroimetja.

Moje nagrade in dobroimetja

3) Korak: V nadaljevanju kliknite na zavihek Pretvori v kode za popust.

Pretvori v kode za popust

4) Korak: Uporabite orodje za pretvorbo, tako da vpišete želeni znesek za pretvorbo in nato kliknite gumb PRETVORI TAKOJ. Bodite pozorni pri vpisu zneska, da kot decimalno ločilo namesto vejice vnesete piko (.). Pod zavihkom vam je na voljo tudi informacijo o skupnem znesku dobroimetja zvestobe, ki ga imate na voljo.

Orodje za prevorbo v kode za popust.

Po končani pretvorbi sem vam generira koda za popust. To kodo nato vpišete ob zaključku nakupa v polje na koncu izpisa košarice.

Vpis kode za popust

Prijavljenim uporabnikom spletna trgovina že sama ponudi izbro kode za popust, če ste jo ustvarili predhodno. V nasprotnem primeru jo vedno lahko vpišete ročno.