Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

OSNOVNO negovalno in masažno olje

OSNOVNO negovalno in masažno olje

Olje za nego in masažo telesa!

Mešanica naravnih rastlinskih olj mandlja, mareličnih pešk, jojobe, pšeničnih kalčkov in sončnice z dodatkom vitamina E za masažo telesa.

Na voljo: 250 mL in 1,0 L

Več podrobnosti


6,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

OSNOVNO negovalno in masažno olje
100 % NARAVNO!Osnovno ali nosilno negovalno in masažno olje
 je premišljena mešanica naravnih rastlinskih olj, ki jim je dodan vitamin E. Olje je primerno za vse vrste kože, je skoraj brez vonja in na koži ne pušča sledi.PREMERNO ZA:

 Splošno nego telesa, vtiranje, negovanje, suho kožo, po prhanju, itd...

 Intenzivne ali nežne masaže telesa. Za masažo lahko uporabljate osnovno olje ali pa mu po potrebi dodate enega ali več eteričnih olj (od 0,5 do 3 %).

VONJ: Osnovno olje je brez specifičnega vonja in je zelo primerno za mešanje z eteričnimi olji. Lahko se uporablja tudi samo brez dodatkov. Še posebej je to priproročljivo pri preobčutljivih posameznikih. 

O MASAŽI: Z masažo blagodejno vplivamo na psihično in fizično stanje telesa. Telesu pomagamo, da se hitreje regenerira, negujemo kožo ter jo nahranimo, sprostimo mišice, razbremenimo sklepe in odpravljamo napetost ter stres.
 


KUPITE LAHKO
:
  

 250 mL
 1,0 L (popust več kot 50 %)

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust.

Za večje porabnike imamo na voljo tudi večje volumne od 5 L do 50 L, s popustom. Za več informacij nas kontaktirajte.

 Vsebuje:


 Mandljevo olje
Lahko olje, ki ga dobro prenašajo vse vrste kože. Zelo dobro deluje na kožo, jo gladi, daje občutek mehkobe, pomiri vnetja, oskrbuje z vlago in obnavlja (Več...).

 Olje mareličnih pešk
Bogato in hranilno olje z vitamini in minerali. Vsebuje nenasičene maščobne kisline in izboljša izgled suhe, grobe kože. Je naravni vlažilec za dehidrirano in delikatno kožo (Več...).

 Jojobino olje
Jojobino olje je primerno za nego vseh vrst kože. Podobno je naravnemu kožnemu sebumu zato je zelo še posebej učinkovito za nego očutljive kože (Več...).

 Sončnično olje
Olje je bogato z vitamini in minerali in je zelo primerna nosilna komponenta za masažo telesa.

 Olje pšeničnih kalčkov
Olje je naravni vir vitamina E in je izredno hranljivo. Ohranja naravno, uravnoteženo ravnovesje in vzdržuje zdravo kožo.

 Vitamin E
Je antioksidant, ki kot »lovilec prostih radikalov« pomaga preprečevati poškodbe celičnih membran in je ključnega pomena za normalno celično presnovo. Ščiti pred stanji, ki jih povzroča oksidativna obremenitev, to so staranje, artritis, rak, srčno-žilna obolenja in okužbe (Več...).


Nasvet za pripravo masažnega olja z dodatkom eteričnega olja:

Eteričnim oljem pripisujemo širok spekter zdravilnih lastnosti, ki blagodejno vplivajo na fizično in psihično počutje ljudi. Masažno olje z dodatkom eteričnih olj, si pripravimo tako, da vzamemo osnovno naravno olje ValeNatura ter vanj vmešamo od 1 % do 3 % enega ali več eteričnih olj. Pomembno je, da eteričnih olj nikoli ne nanašamo direktno na kožo, saj so preveč koncentrirana.

Primer priprave olja za masažo telesa: V 10 mL (2 žlički) osnovnega masažnega olja ValeNatura kanite 3 do 6 kapljic eteričnih olj (po občutku). Za popolno telesno masažo potrebujete od 15 do 30 mL (3 - 5 žličk) mešanice, odvisno od velikosti osebe in suhosti kože. V eno plastenko 200 mL osnovnega olja dodate približno eno čajno žličko eteričnih olj.

 Kliknite tu za veliko izbiro naravnih eteričnih olj


3 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal