B2B IN STORITVE

 
 
V podjetju Herbana nudimo ugodne pogoje za prodajalce oz. trgovce (ekološke trgovine, lekarne, specializirane trgovine) ali distributerje naših izdelkov. Poleg tega nudimo široko paleto storitev za profesionalne uporabnike.
 
 

B2B

 

Ekološke trgovine, drogerije in sorodne prodajalne (tudi spletne)

Nudimo ugodne rabate in pogoje poslovanja. Vsi naši izdelki so certificirani in primerni za prodajo v ekoloških trgovinah z najvišjimi standardi. Nudimo zares široko paleto izdelkov; ekološke kozmetike, eteričnih olj in hidrolatov, zdrave hrane, čajev , prehranskih dopolnil ter sorodnih izdelkov. Če želite naše izdelke prodajati v vaši trgovini nas kontaktirajte za ponudbo in pogoje.
 

Lekarne in specializirane trgovine

Nekatere naše izdelke lahko dobite direktno preko slovenskih veledrogeristov (Salus, Kemofarmacija). V njihovi ponudbi najdete vse naše surovine za farmacevte in naše najbolj priljubljene kozmetične ter prehranske izdelke. Če želite katerega od izdelkov kupovati preko veledrogeristov nam sporočite in ga lahko uvrstimo v ponudbo. Določene izdelke pa lahko kupite kar direktno od nas.
 

Distribucija

Zainteresirani smo tudi za sodelovanju na področju distribucije naših izdelkov za določene trge. Naša široka paleta izdelkov nudi precej možnosti za sodelovanje. Potencialnih partnerjem lahko nudi vso podporo glede materialov za marketing, prodajne kataloge, strokovnega izobraževanja, itd… V svoji ponudbi imamo tudi kar nekaj surovin (za kozmetiko in prehrano), ki jih distribuiramo mi direktno za ostale porabnike.


Kontaktirajte nas za sodelovanje

 

Herbana sodelovanje
 
 

STORITVE

 

Razvoj in izdelava izdelkov po naročilu

Ukvarjamo se tudi dejavnostjo svetovanja, razvoja in proizvodnjo s področja KOZMETIKE in PREHRANSKIH DOPOLNIL. Za druga podjetja  lahko razvijemo in izdelamo izdelke, ki jih nato le-ta prodajajo pod svojo blagovno znamko (custom made / private label). Po naročilu v našem laboratoriju izdelamo recepture in pripravimo vzorce. Izdelke izdelujemo po modernih in inovativnih mednarodnih konceptih s poudarkom na naravnih in ekoloških sestavinah.
 

Poročilo o varnosti kozmetičnega proizvoda

Nudimo storitve priprave dokumentacije ocene ustreznosti oz. poročila o varnosti kozmetičnih izdelkov. Imamo dolgoletne izkušnje s področja kozmetične zakonodaje, zato ste lahko brez skrbi, da boste prijeli kvalitetno dokumentacijo.
 

Odgovorna oseba za kozmetiko

Za proizvajalce in uvoznike kozmetičnih izdelkov v Evropski uniji nudimo storitev odgovorne osebe. Proizvajalec ali uvoznik lahko za odgovorno osebo z pisnim soglasjem imenuje tudi osebo s sedežem v EU. Kot odgovorna oseba vas lahko zastopamo tako tudi mi.
 

Distribucija, skladiščenje in logistika

Sodelujemo z različnimi proizvajalci na področju distribucije surovin. Specializirani smo za surovine uporabljane v kozmetiki in prehrani (rastlinski izvlečki, voski, olja,…). Za poslovne partnerje lahko uredimo skladiščenje izdelkov ali surovin.
 
 
Preberite več o storitvah podjetja Herbana
(odprla se bo nova stran v zavihku)