Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

SRCE IN KRVNI TLAK - zeliščne kapljice (tinktura)

SRCE IN KRVNI TLAK - zeliščne kapljice (tinktura)

Prehransko dopolnilo zeliščne kapljice za srce in krvni tlak v koncentrirani vodno alkoholni raztopini (tinktura). Mešanica tinktur blagodejno deluje na srce in krvni tlak.

Volumen 50 mL

Več podrobnosti


8,50 €

Razpoložljivost: Na zalogi

ZELIŠČNE KAPLJICE ZA - SRCE IN KRVNI TLAK 
MEŠANICA TINKTUR


VSEBUJE vodno-alkoholne izvlečke oljke (listi), sibirskega ginsenga (korenina), potrošnika (korenina), borovnice (plod), navadnega rmana (zel) in rožmarina (listi).

 

Oljka in sibirski ginseng pomagata ohranjati normalen krvni tlak. Potrošnik izboljša srčno aktivnost in znižuje nivo sladkorja v krvi. Borovnica pomaga ohranjati celovitost krvni žil in deluje kot antioksidant. Rožmarin deluje poživitveno ter pomaga ohranjati fiziološke čistilne funkcije. Navadni rman pomaga vzdrževati normalne žilne funkcije. 

 

UPORABA: 20 kapljic nakapajte od 2 do 3 krat na dan v kozarec (150 ml) zeliščnega čaja, vode ali drugega napitka po vaši izbiri.

Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

SHRANJUJTE dobro zaprto, pri sobni temperaturi in v temnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!


Vsebuje 20,5% v/v etanola

Brez umetnih arom, sladil, glutena in konzervansov!

 

Pakirano v Sloveniji

Poreklo: EUZakaj priporočamo zdravilne kapljice v obliko vodno/alkoholne raztopine (tinkture)?

Večina aktivnih učinkovin iz zdravilnih rastlin je zelo dobro topnih alkoholu, ter slabo topna v vodi. Zato so zdravilne kapljice v vodno-alkoholnih raztopinah zelo koncentrirane in imajo visoke vsebnosti želenih zdravilnih učinkovin. Sama vsebnost v pripravkih zeliščnih kapljic je ponavadi med 20 - 30 % v/v. Alkohol v teh zeliščnih kapljicah ni problematičen, saj se kapljice pije s kozarcem vode ali čaja. Le tam se alkohol tako močno razredči, da nima nikakršnega vpliva na zdravje ljudi. V primeru, če kapljice kapnemo v vroči/topel čaj pa ga večino tako ali tako izhlapi. Naprimer, če kapne 20 kapljic prehranskega dopolnila v kozarec vode, je končna vsebnost alkohola 0,05 % ali manj, kar je zanemarljivo (priljubljena pijača Radler ga ima okoli 2 %).


4 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal