Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

NESPEČNOST IN NEMIR - zeliščne kapljice (tinktura)

NESPEČNOST IN NEMIR - zeliščne kapljice (tinktura)

Prehransko dopolnilo zeliščne kapljice za nespečnost in nemir v koncentrirani vodno alkoholni raztopini (tinktura). Mešanica tinktur za pomiritev deluje blagodejno na nespečnost in nemir.

Volumen 50 mL

Več podrobnosti


8,50 €

Razpoložljivost: Na zalogi

ZELIŠČNE KAPLJICE ZA - NESPEČNOST IN NEMIR 
MEŠANICA TINKTUR


VSEBUJE vodno-alkoholne izvlečke hmelj (storžki), prave sivke (cvetovi), lipe (cvetovi), kamilice (cvetovi), medene detelje (nadzemni del) in poprove mete (listi).

 

Hmelj ima blažilni učinek in učinek dobrega spanca. Sivka, lipa in kamilica prispevajo k optimalni sproščenosti in blagodejnemu duševno- telesnemu počutju ter pomagajo ohranjati zdrav spanec. Medena detelja pomaga pri boljšem spancu ter pripomore k zmanjšanju nemirnosti in razdražljivosti. Poprova meta pomaga k optimalni sproščenosti in ohranja zdrav spanec.

 

UPORABA: 20 kapljic nakapajte od 2 do 3 krat na dan v kozarec (150 ml) zeliščnega čaja, vode ali drugega napitka po vaši izbiri.

Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

SHRANJUJTE dobro zaprto, pri sobni temperaturi in v temnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!


Vsebuje 32,5% v/v etanola

Brez umetnih arom, sladil, glutena in konzervansov!

 

Pakirano v Sloveniji

Poreklo: EUZakaj priporočamo zdravilne kapljice v obliko vodno/alkoholne raztopine (tinkture)?

Večina aktivnih učinkovin iz zdravilnih rastlin je zelo dobro topnih alkoholu, ter slabo topna v vodi. Zato so zdravilne kapljice v vodno-alkoholnih raztopinah zelo koncentrirane in imajo visoke vsebnosti želenih zdravilnih učinkovin. Sama vsebnost v pripravkih zeliščnih kapljic je ponavadi med 20 - 30 % v/v. Alkohol v teh zeliščnih kapljicah ni problematičen, saj se kapljice pije s kozarcem vode ali čaja. Le tam se alkohol tako močno razredči, da nima nikakršnega vpliva na zdravje ljudi. V primeru, če kapljice kapnemo v vroči/topel čaj pa ga večino tako ali tako izhlapi. Naprimer, če kapne 20 kapljic prehranskega dopolnila v kozarec vode, je končna vsebnost alkohola 0,05 % ali manj, kar je zanemarljivo (priljubljena pijača Radler ga ima okoli 2 %).


4 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal