Naravna olja in masla

Aromaterapija in spa

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

PŠENIČNI KALČKI, olje (osnovno) - Triticum vulgare

PŠENIČNI KALČKI, olje (osnovno) - Triticum vulgare

Olje, primerno za splošno nego suhe in zrele kože. Deluje vlažilno, mehčalno in pomirjevalno.
Volumen: 200 mL.

Na voljo tudi 1,0 L

Več podrobnosti


9,50 €

Razpoložljivost: Ta izdelek trenutno ni na zalogi


Obvesti me, ko bo na voljo

PŠENIČNI KALČKI olje
100 % naravno negovalno in masažno olje
Osnovno (prečiščeno) olje - BREZ VONJA 


OLJE PŠENIČNIH KALČKOV je vsebuje veliko količino maščobotopnih vitaminov, predvsem vitamina E. Pri redni uporabi pospešuje obnovo celic, mehča kožo in jo naredi bolj prožno, pospešuje prekrvavitev, spodbuja rast las in lajša znake dermatitisa. Dobro neguje vse vrste kože, še posebno razpokano, poškodovano, zrelo, suho in nagubano kožo.  

Olje je 100 % naravno, pridelano (rafinirano) iz surovega olja pšeničnih klačkov, ki mu je odvzet vonj in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.KUPITE LAHKO
:  

 200 mL
 1,0 L (popust 20 %) - Cena: 38,00 €

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust. Za še večje volumne od ponujenih nas kontaktirajte.

Za večje porabnike imamo na voljo tudi večje volumne od 5 L do 50 L, s popusti. Za več informacij nas kontaktirajte.NAVODILO ZA UPORABO: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Priporočamo, da olje kombinirate tudi z ostalimi olji, saj je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.

7 sorodnih izdelkov v kategoriji: