Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

GROZDNE PEŠKE, olje (osnovno) - Vitis vinifera

GROZDNE PEŠKE, olje (osnovno) - Vitis vinifera

Olje grozdnih pešk je izredno lahko olje, ki se hitro vpija v kožo. S svojim delovanjem spodbuja delovanje kože, ter ji daje sijoč in naraven videz. Po uporabi je koža nahranjena, gladka, svilnata, prožna in mehka.
Volumen: 250 mL.

Na voljo tudi 1,0 L

Več podrobnosti


7,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

OLJE GROZDNIH PEŠK
100 % naravno negovalno in masažno olje
Osnovno (prečiščeno) olje - BREZ VONJA
 


OLJE GROZDNIH PEŠK je izredno lahko olje, ki kože ne masti in se hitro vpije vanjo. Primerno za večnamensko nego kože ter za nežne in intenzivne masaže telesa. S svojim delovanjem spodbuja delovanje kože, ter ji daje sijoč in naraven videz. Po uporabi je koža nahranjena, gladka, svilnata, prožna in mehka. Zaradi sestavin grozdnih pešk deluje antioksidativno, kožo pomlajuje in zavira procese staranja. 

Olje je 100 % naravno, pridelano (rafinirano) iz hladno stiskanega olja grozdnih pešk, ki mu je odvzet vonj in ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.KUPITE LAHKO
:  

 250 mL
 1,0 L (popust več kot 38 %) - Cena: 17,35 €

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust. Za še večje volumne od ponujenih nas kontaktirajte.

Za večje porabnike imamo na voljo tudi večje volumne od 5 L do 50 L, s popusti. Za več informacij nas kontaktirajte.NAVODILO ZA UPORABO: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Čisto ali v kombinaciji z ostalimi olji je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.

4 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal