Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

Kafrovec les - Ho wood, eterično olje (Cinnamomum camphora)

Kafrovec les - Ho wood, eterično olje (Cinnamomum camphora)

100 % naravno eterično olje iz lesa in vejic kafrovca (Ho wood), pridobljeno s postopkom parne destilacije. Čisto brez sintetičnih primesi.
Volumni na voljo: 10 in 100 mL

Več podrobnosti


9,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Eterično olje: LES KAFROVCA (HO WOOD) 
(Cinnamomum camphora)

 

KRATEK OPIS: Les kafrovca ali Ho wood je veliko zimzeleno drevo značilno predvsem za južno kitajsko in Vietnam z značilnim prodoro dišečim lesom. Uporablja se ga kot nadomestek rožnega lesa, ki je ogrožena vrsta ter tako ekološko zaščiten. V zimeskem času nudi odlično podporo za boljšo odpornost. Uporablja se v raznih izparilnikih ali drugih aromaterapevtskih pripravkih. Primeren je tudi kot dodatek kozmetičnim izdelkom za nego suhe, razpokane in zrele kože.Eterična oljaZNAČILNOSTI:
 Pridobivanje: parna destilacija
 Uporabljen del: les, vejice  
 Poreklo: Kitajska ali Vietnam
 Vonj: zemeljsko-kafrast, cvetlični podton
 Barva: bledo rumena
 Nota: srednja


 

 


Vsa eterična olja so certificirano 100% naravna in s kontroliranim poreklom!NAČINI UPORABE - SPLOŠNO:
Eterična olja so namenjena uporabi v  aromaterapiji, kot dodatek kozmetičnim izdelkom in so pogosta sestavina masažnih in negovalnih olj. Izredno poplarna so za odišavljenje prostorov in kot preliv za savne ter aromatične kopeli. 

 


Opozorila: Eterična olja so visoko koncentrirani izvlečki iz določenih delov rastlin, pridobljeni s parno destilacijo ali hladnim stiskanjem. Pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. Če ste se polili tudi po oblačilih se preoblecite. Pri rokovanju z eteričnimi olji je priporočljivo nositi zaščitne rokavice, očala in haljo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljate med nosečnostjo in v času dojenja. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let.

Shranjujte: Dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.PIKTOGRAMI:
PozorPozor


OPOZORILO:
 Nevarno

NEVARNOSTI:
Vnetljiva tekočina in hlapi. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.


PREVIDNOSTNI STAVKI:  
Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.
 

Nevarne sestavine: Geraniol

 

30 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal