Naravna olja in masla

Aromaterapija in spa

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

Citrus mix - mešanica eteričnih olj

Citrus mix - mešanica eteričnih olj

Citrus mix mešanica eteričnih olj in ima prijeten poživitveni vonj po citusih z izrazito svežo noto. primerno za razvajanje, osvežitev in doživljanje navdiha.

Volumni na voljo: 10 in 100 mL

Več podrobnosti


4,50 €

Razpoložljivost: Na zalogi

CITRUS MIX - Mešanica eteričnih olj

 

Delovanje: Ima prijeten poživitveni vonj po citusih z izrazito svežo noto. Primerno za razvajanje ob vsakem trenutku in doživljanje navdiha.

Kompozicija: Citrus mix mešanica eteričnih olj grenivke, pomaranče in limone v primernih razmerjih.

 

 

Vse mešanice eteričnih olj so 100% naravne!  

 

Eterična olja

NAČINI UPORABE - SPLOŠNO:
Eterična olja so namenjena uporabi v  aromaterapiji, kot dodatek kozmetičnim izdelkom in so pogosta sestavina masažnih in negovalnih olj. Izredno poplarna so za odišavljenje prostorov in kot preliv za savne ter aromatične kopeli.


Opozorila: Eterična olja so visoko koncentrirani izvlečki iz določenih delov rastlin, pridobljeni s parno destilacijo ali hladnim stiskanjem. Pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. Če ste se polili tudi po oblačilih se preoblecite. Pri rokovanju z eteričnimi olji je priporočljivo nositi zaščitne rokavice, očala in haljo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljate med nosečnostjo in v času dojenja. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let.

Shranjujte: Dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

 

PIKTOGRAMI:
PozorPozorPozorPozor


OPOZORILO: Nevarno

NEVARNOSTI:
Vnetljiva tekočina in hlapi. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

PREVIDNOSTNI STAVKI:  
Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Uporabiti električno/prezračevalno opremo, opremo za razsvetljavo, odporno proti eksplozijam. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. Hraniti zaklenjeno. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

 

NEVARNE SESTAVINE: Limonen

 

 

Analizni izvidi in varnostni listi so na voljo na spletni strani www.herbana.eu

 

 

 


 

6 sorodnih izdelkov v kategoriji: