Divji kostanj gel za noge

DIVJI KOSTANJ & VRAŽJI KREMPELJ - balzam za noge

7,38 €

Z rastlinskimi učinkovinami bogat kremni gel za nego in regeneracijo nog. Po uporabi se pojavi občutek olajšanja, sprosti se napetost in koža postane prijetnejša na otip. Učinkovine iz divjega kostanja in vražjega kremplja delujejo blagodejno na utrujene noge, ter so primerne za nego kože v predelu bolj vidnih žil.

Referenca
HB3-100
Pakiranje
  • 100 ml
Na voljo
Zapri

Po kliku, počakajte 5 sekund, da se izdelek naloži v košarico.

DIVJI KOSTANJ & VRAŽJI KREMPELJ

Nega in regeneracija nog
Z rastlinskimi izvlečki bogat kremni gel za nego in regeneracijo nog.  



Pomembne značilnosti
• Za intenzivno nego težkih kronično utrujenih nog in stopal 
• Za nego v primeru neprijetnih pojavov na nogah
• Za masaže nog in stopal po aktivnostih in obremenitvah
• Za sprostitvene masaže otrdelih nog ali stopal
• Za nego kože v predelu bolj vidnih žil na nogah


Divji kostanj

Kremni gel vsebuje izvlečke divjega kostanja, vražjega kremplja, sleza, medene detelje, ognjiča in ingverja. Sestava je obogatena z mentolom, kafro, alantoinom, azulenom, pantenolom, vitaminom E in MSM. Aromatični del vsebuje eterična olja evkalipta, poprove mete, sivke, nageljnovih žbic in jelke.

Osnovo kremnega gela sestavlja gel rdeče morske trave, obogaten s polisaharidi, sokom aloe vere, karitejevim maslom ter humektanti rastlinskega izvora.

Divji kostanj in vražji krempelj v kombinaciji z ostalimi zelišči in aktivnimi učinkovinami delujeta tako, da blagodejno delujeta na utrujene noge in stopala ter negujeta kožo v predelu bolj vidnih žil. Koži tudi vračata prožnost in jo intenzivno negujeta. Izvleček iz mete in mentol poskrbijo za blagodejni občutek hlajenja.

Izdelek je standardiziran na escin iz divjega kostanja in harpagozid iz vražjega kremplja.


Ecogea Organic

Certificiran ekološki izdelek ECOGEA

BREZ parabenov, fenoksietanola in virov formaldehida
BREZ umetnih arom in barvil
BREZ mineralnih olj (parafina in vazelina)  
BREZ silikonov (dimetikon)
BREZ sulfatov (SLS in SLES)
BREZ PEG sulbilizatorjev/emulgatorjev
BREZ gensko spremenjenih organizmov (GSO)
BREZ nevarnih sintetičnih aditivov



Narejeno v Sloveniji

Gel nanesite na kožo in ga nekajkrat na dan s krožni gibi enakomerno vtirajte na želeni predel. Uporaba je primerna za nego in regeneracijo nog in stopal. Na področju krčnih žil ne masirati. Balzam deluje blagodejno na težke in utrujene noge in je primeren za različne tipe sproščujočih masaž nog, kolen in stopal.

Izdelek lahko uporabljate tudi v kombinaciji z ostalimi namenskimi geli Herbana. Če želite bolj intenziven hladilni občutek, ga zmešajte z gelom Meta & Bor. Če morda želite poživljajoč grelni učinek, ga mešajte z gelom Arnika & Čili. Lahko pa uporabite kateri koli drug priljubljen gel ali kremo.

Uporaba se obnese odlično skupajOblakovim smrekovim mazilom, saj imata izdelka vzajemni učinek.

Nasvet: Pri uporabi izdelkov za nego nog, ki vsebujejo divji kostanj, se priporoča tudi uživanje čajev ali drugih pripravkov, ki vsebujejo ajdo (zel in cvetovi) in navadne borovnice (plodovi). Izdelek lahko tako uporabljate v kombinaciji s premium Herbana čajno mešanico za ožilje.

Hranite dobro zaprto in pri sobni temperaturi.




Ecogea Effective
Dermatološko testirano
Aroma therapeutic
Ecogea sustainable
Cruelity free
Ključne aktivne učinkovine:

Nosilne:
- Divji kostanj ... izvleček plodov

- Vražji krempelj ... izvleček korenin
-
Aloe vera ... sok iz listov

Izpostavljene:
- Slez ... izvleček korenin 
Ognjič ... izvleček cvetov

- Medena detelja ... izvleček rastline
Ingver ... izvleček gomolja
Mentol in kafra ... aktivni učinkovini s sproščujočim delovanjem
Evkalipt ... eterično olje
Sivka ... eterično olje
Nageljnove žbice ... eterično olje


Tu je predstavljeno le nekaj ključnih aktivnih učinkovin izdelka. Sam izdelek vsebuje veliko več sestavin, med njimi morda tudi nekatere pomembne aktivne učinkovine, ki tu niso naštete. Celoten spisek vseh sestavin izdelka si lahko ogledate pod zavihkom "Sestavine". Tu najdete sestavine, naštete po INCI nomenklaturi, po padajočem vrstnem redu glede na vsebnost v izdelku.  



Vse aktivne učinkovine so v izdelku v primernih koncentracijah in v sinergijskem razmerju za boljše delovanje. Delovanje aktivnih sestavin temelji na preverjeni tradicionalni uporabi ali na osnovi novih znanstvenih dognanj. Vse sestavine so varne za uporabo, ob upoštevanju navodil o namenu in načinu uporabe izdelka. Priporočamo, da si več o samih aktivnih učinkovinah preberete tudi v kateri od ustrezne strokovne literature ali spletnem leksikonu.  



Herbana Fito Kompleks

SESTAVINE: AQUA*, ALCOHOL*/**, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*/**, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT*, ESCIN*, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT*, GLYCERIN*/**, CARRAGEENAN (FROM RED SEAWEED)*, OCTYLDODECANOL*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*/**, TAMARINDUS INDICA SEED GUM*, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT*, MELILOTUS OFFICINALIS HERB EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT*/**, GLYCERYL STEARATE*, POLYGLYCERYL-10 LAURATE*, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*, MENTHA PIPERITA OIL*, MENTHOL*, PANTHENOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM*, XANTHAN GUM*, ABIES ALBA NEEDLE OIL*, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL*, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE*, TOCOPHEROL (VITAMIN E)*, CAMPHOR, DIMETHYL SULFONE (MSM), ALLANTOIN, AZULENE*, LINALOOL***, LIMONENE***, EUGENOL***, GERANIOL***, COUMARIN***

* Sestavine naravnega izvora (97 %)
** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (41%)
*** Komponente naravnih eteričnih olj

Barva in vonj izdelka se lahko nekoliko razlikujeta glede na serijo. Do tega pride zaradi naravnih in ekoloških sestavin. To ne vpliva na kakovost izdelka.



Vegan logo

Samo za zunanjo uporabo. Hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25°C. Ne uporabljajte pri ranah in na poškodovani koži. Pazite, da ne pride v stik s sluznico in očmi. Po vsakem nanosu si umijte roke. 

Podatki

Tip izdelka
Kremni gel
Osnovno pakiranje
100 ml
Predel uporabe
Noge in stopala
Vsebnost lipidov (olj)
Nizka (●●○○○)
Vsebnost vlažilcev (humektanti)
Zmerna (●●○○○)
Intenzivnost vonja
Močan prodoren
Učinek
Obnovitveno-sproščujoč
Namen
Regeneracija
Barva
Rjava
Vpojnost v kožo
Hitra uravnotežena
Izpostavljena aktivna učinkovina
Divji kostanj
Certifikati
Ecogea Organic
Vegansko
Da (preverila Ecogea)
NE SPREGLEJTE - 1. BREZPLAČNA poštnina po Sloveniji pri nakupu izdelkov nad 40 € | 2. Prejmite DARILO presenečenja pri nakupu izdelkov nad 60 €!