Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

Komplet 4 naravnih mil (ročno izdelano)

Komplet 4 naravnih mil (ročno izdelano)

Komplet 4 ročno izdelanih naravnih mil. Vsebuje mila: sivka & rožmarin, argan & črna kumina, ognjič & med ter meta & cimet. 
Skupaj 4 x 100 g

Več podrobnosti

Znižana cena!
18,00 €

22,50 €

(cena znižana za 20 %)

Razpoložljivost: Na zalogi

Komplet 4 naravnih/eko trdih mil
(ročno izdelano) 


Ročno izdelana mila iz rastlinskih maščob z dodatki čistih eteričnih olj in naravnih sestavin, izdelano po hladnem postopku, ki v milu ohranja naravni glicerin. Mila ne vsebujejo živalskih maščob in niso testirana na živalih. So brez umetnih barvil, konzervansov ali katerihkoli drugih dodatkov, ki bi škodovali ljudem in okolju.


PAKET VSEBUJE:

Sivka & Rožmarin trdo milo, nežno naravno milo za roke in telo. Organsko milo z BIO sivko in rožmarinom ter bogatim izborom rastliskih olj.

Ognjič & Med trdo milo, nežno naravno milo za roke in telo. Organsko milo z BIO ognjičem, korenjem in medom ter bogatim izborom rastliskih olj.

Meta & Cimet trdo milo, nežno naravno milo za roke in telo. Organsko milo z poprovo meto in cimetom ter bogatim izborom rastliskih olj.

Argan & Črna kumina, nežno naravno milo za roke in telo. Naravno ekološko milo z arganom in egipčanskim oljem črne kumine.  Vsebuje tudi bogat izbor ostalih rastliskih olj in vitamin E.NEKAJ BESED O NARAVNIH MILIH:

Naravna ročno izdelana milaKoža je naš največji organ in vsrka 60% vseh snovi, ki jih nanesemo nanjo. Zato je zelo pomembno, s kakšnimi sredstvi jo negujemo. Od vsakega posameznika pa je odvisno, ali se bo odločil za naravni proizvod ali pa bo nadaljeval z uporabo sintetično pripravljene kozmetike. Industrijsko izdelana mila vsebujejo detergente, kemikalije, fosfate, velik odstotek živalske maščobe ipd., so podobna pralnim sredstvom in uničujejo Ph kože.  V večini primerov so cenejša, vendar škodljiva tako človeku kot tudi okolju. V primerjavi z industrijskimi mili so rastlinska, ročno izdelana mila izjemno blaga. Običajno so narejena iz palmovega, olivnega in kokosovega olja in ne vsebujejo nobenih kemičnih sestavin. Ročno izdelana mila vsebujejo naravni rastlinski glicerin, ki nastaja pri procesu saponifikacije, ki poteka med olji, vodo in natrijevim hidroksidom. Pri industrijski pridelavi mil glicerin ločijo in ga prodajajo naprej kozmetični industriji. Naravni glicerin je tekočina, ki nase veže vodo in ohranja mehkobo, prožnost kože in jo obenem tudi ščiti. Z uporabo naravnih trdih mil negujemo kožo, ohranjamo njeno maščobo in vlažnost.Naravna kozmetika Ročno narejeno

 

 

 

Naravno brez mineralnih olj (parafina), konzervansov ter umetnih arom in barvil.

 Napotek: Milo je potrebno hraniti v podstavkih za mila, pri katerem voda lahko odteka in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo pa hranite na hladnem, suhem in temnem prostoru.

 


 

 

 

Rokodelstvo slovenije

 

Vsa mila imajo certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE. 


2 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Znižane cene

Vse ponudbe

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal