Naravna olja in masla

Aromaterapija in spa

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

MANDLJEVO olje (osnovno) - Prunus amygdalus

MANDLJEVO olje (osnovno) - Prunus amygdalus

Vsestransko olje, primerno za splošno nego in čiščenje kože, odstranjevanje ličil ter za nežne in intenzivne masaže telesa.
Volumen: 250 mL.

Na voljo tudi 1,0 L

Več podrobnosti


6,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

MANDLJEVO olje
100 % naravno negovalno in masažno olje
Osnovno (prečiščeno) olje - BREZ VONJA
 


MANDLJEVO OLJE je vsestransko olje, primerno za splošno nego in čiščenje kože, odstranjevanje ličil ter za nežne in intenzivne masaže telesa. Po uporabi daje koži občutek mehkobe ter jo dodatno oskrbuje z vlago. Primerno je za vse tipe kože, tudi otroško nežno kožo. Po nanosu mandljevo olje naredi tanek film, ki preprečuje izsušitev kože, nato pa se počasi vpija v kožo.

Olje je 100 % naravno, pridelano (rafinirano) iz surovega mandljevega olja, ki mu je odvzet vonj in delno obarvanost. Pravtako ne vsebuje topil ali drugih dodatkov (Več...).KUPITE LAHKO
:  

 250 mL
 1,0 L (popust več kot 50%)

Za izbiro volumna embalaže, kliknite na izbirni meni (desno zgoraj pri ceni) in si izberite željeni volumen. Na večje volumne nudimo ugodnejše cene in popust. Za še večje volumne od ponujenih nas kontaktirajte.

Za večje porabnike imamo na voljo tudi večje volumne od 5 L do 50 L, s popusti. Za več informacij nas kontaktirajte.NAVODILO ZA UPORABO: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Čisto ali v kombinaciji z ostalimi olji je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.


Osnovno (prečiščeno) ali hladno stiskano? Kakšne so razlike med njimi in katero olje izbrati si preberite na tej povezavi.


5 sorodnih izdelkov v kategoriji: