Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price

Maršič ZELIŠČNO mazilo

Maršič ZELIŠČNO mazilo

Maršičevo zeliščno mazilo izdeluje znan zdravilec in zeliščar iz Škofljice, Ivan Maršič. Sestavljeno je iz zeliščnih izvlečkov in eteričnih olj. 

Več podrobnosti


8,75 €

Razpoložljivost: Na zalogi

ZELIŠČNO MAZILO - Ivan Maršič, Škofljica

(Maršičevo mazilo - Maršičeva mast)


Maršičevo zeliščno mazilo je izdeloval znan zdravilec in zeliščar iz Škofljice, Ivan Maršič. Sestavljeno je iz zeliščnih izvlečkov in eteričnih olj.MARŠIČEVO  ZELIŠČNO MAZILO
Uporablja se za večnamensko nego celega telesa. Mazilo nanesete na čisto in vlažno kožo, lahko večkrat na dan. Za dodatna pojasnila in povratne informacije nas lahko kontaktirate.


Izdelano po recepturi zeliščarja Ivana Maršiča.

Mazilo ima ekološki certifikat in je na tržišču prisotno že od 60-ih let.

SESTAVA: olivno olje, palmina mast, čebelji vosek, med, eterično olje sivke, jelke, žajblja in poprove mete, tinktura čemaža, regrata, oreha in brinja.

IZDELUJE: Zeliščarstvo Maršič

OSNOVNO NAVODILO ZA UPORABO: Mazilo krepi in obnavlja telo. Mažete se lahko neomejeno dolgo, ker nima neželenih učinkov. Mazilo je primerno za vse starostne skupine. Dele telesa pred mazanjem (najbolje zvečer) umijte s toplo vodo, ker je mazilo na čisti in vlažni koži učinkovitejše.


NETO KOLIČINA: 50 g

 

 


Nekaj kratkega o zeliščarju Ivanu Maršiču:

Zeliščar IVAN MARŠIČ iz Škofljice pri Ljubljani je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji SFRJ in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu. To dokazuje na stotine ozdravljenih oseb, ki jim sodobna medicina ni mogla več pomagati in na tisoče ozdravljenih po vsem Balkanu, v Evropi in svetu, ki so sprejeli njegov način zdravljenja ter njegova navodila. Niti eden od bolnikov se ni pritožil, da zdravilo ni pomagalo. Poleg bolnikov so se pogosto obračali po nasvete tudi strokovnjaki iz raznih oblasti medicine in farmacije.
                                                                           
                                                                           Mihailo Blečić, Život bez bolesti, 1989.

IVAN MARŠIČ se je z zeliščarstvom začel ukvarjati zaradi svoje težke bolezni davnega leta 1962, ko je bil star komaj 27 let. Takrat je bil zaposlen kot miličnik na Železniškem  kolodvoru v Ljubljani. Zbolel je na ledvicah, in sicer tako močno, da so mu zdravniki napovedali največ en mesec življenja, če ne bo šel na operacijo. Doživljal je tako hude bolečine, da je pogosto padal v nezavest. Dobival je tudi veliko zdravil, ta pa mu niso pomagala.
Spomnil se je svojih staršev, ko so v njegovem otroštvu nabirali zelišča in tudi brezplačno zdravili bolne in ranjene ljudi. Ko je čakal na težko in tvegano operacijo, se je začel zavedati, da je sam odgovoren za svoje zdravje in jo odpovedal. Še isti dan je opustil vse škodljive razvade in si z naravnimi sredstvi pomagal do zdravja. Pri tem mu je pomagala tudi njegova soproga. Od takrat naprej nikoli več ni potreboval zdravniške pomoči. V treh tednih se je postavil na noge in moral iti v službo, ker mu zdravstvo ni priznalo bolniškega dopusta zaradi odpovedane operacije.
Za takratno medicino je bil to čudež; nihče ni mogel verjeti. Ta informacija se je zelo hitro širila in postal je tako iskana oseba, da se je moral celo izogibati ljudem, če je želel imeti vsaj malo zasebnosti. Tudi novinarji so veliko pisali o njem, še zlasti v Srbiji.
Odločil se je, da bo nadaljeval delo svojih staršev. Zahtevna služba mu ni dopuščala veliko časa, zato je svoje zeliščno mazilo ustvarjal ponoči. Še naslednjih deset let je potreboval, da je dokončno izpopolnil recepturo in mazilo še danes izdelujemo po istem receptu. Začeli so ga uporabljati celo v nekaterih bolnišnicah za rehabilitacijo invalidov in bolnikov s cerebralno paralizo.
V začetku 70-ih let je začel izdelovati še dve čajni mešanici in zeliščne kapljice, ki so ravno tako imeli veliko uspeha pri zdravljenju.
Veliko revnim ljudem je pomagal do zdravja tudi brezplačno, ker mu je zadovoljstvo bolnikov pomenilo več kot zaslužek. Zaradi tega razloga je bila tudi cena njegovih izdelkov zelo dostopna. Maršičevo mazilo si je prislužilo status ljudskega mazila.
Njegovi pripravki so še danes zelo poznani in cenjeni kljub vse večji konkurenci.
Po razpadu države v 90-ih je bilo poslovanje precej oteženo, zato se je odločil, da bo v prihodnje posloval pretežno v Sloveniji.
Leta 2012 je zeliščarsko obrt prevzel njegov vnuk BORUT ZUPANČIČ, ki ravno tako uspešno pomaga in svetuje veliko ljudem tudi na območju nekdanje SFRJ.

                                                                    
Zeliščarstvo Maršič vam želi veliko zdravja.

 

 
 

17 sorodnih izdelkov v kategoriji:

Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal