Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price


Nakupovanje v spletni trgovini herbana.si je izredno preprosto in uporabniku prijazno. Izdelke najlažje naročite preko spletne košarice na naši strani. Sprejemamo tudi direktna naročila preko telefona ali emaila.

 

 

Naročila preko telefona ali emaila:

 Telefon (GSM) - (vsak dan od 10.00 do 20.00) 
  040 544 509

 E-mail - (24 ur na dan)

 

Za izvedbo naročila nam posredujte naslednje podatke:
- Seznam izbranih izdelkov
- Ime in priimek
- Naslov za dostavo
- E-mail naslov

Vsi pogoji glede nakupa pri naročanju preko telefona ali emaila so popolnoma enaki, kot če bi naročilo opravili sami preko spleta.

 

 

 

 

Naročila z uporabo košarice (primer spletnega nakupa):
 


 DODAJANJE V KOŠARICO
  (KORAK 1)

Če želite izbrani artikel dodati v svojo nakupovalno košarico, kliknite na gumb "Dodaj v košarico". V košarico lahko dodate poljubno količino in število artiklov.

 

 KOŠARICA
  (KORAK 2)

Povzetek košarice se nahaja v zgornjem desnem kotu. Podrobnosti si lahko ogledate če kliknete na gumb "Košarica" ali pa nadaljujete z nakupom tako, da kliknete na gumb "ZAKLJUČI Z NAKUPOM".

 

PREDPRIJAVA
  (OPCIJA)

Pred nakupom se je potrebno prijaviti. To lahko storite na dva načina. Prvi način je predhodna direktna prijava v račun, drugi način je prijava ob potrditvi naročila (opisano v nadaljevanju). Če še želite direktno prijaviti kliknite na povezavo "Vaš račun" v zgornjem desnem kot. Na izbiro imate dve opciji
 Če še nimate ustvarjenega računa si ga ustvarite tako, da vpišete svoj email in kliknite na "Ustvari račun".
Tu vpišete le najosnovnejše podatke, ki jih nujno potrebujemo za dostavo pošiljke. Celotni postopek prijave je zelo hiter in uporabniku prijazen.
Če že imate ustvarjen račun vpišite svoj email in geslo ter kliknitena "Prijavi se".

 

 PRIJAVA IN DOSTAVA
  (KORAK 3)

Kupec ima v tej fazi dve možnosti prijave 
Če ste že registriran uporabnik (stara stranka) potem se prijavite z vpisom emaila in gesla preko zgornjega kvadratka (Opcija A), saj se vam bodo tako izpisali že vsi vaši podatki in jih ne bo potrebno ponovno vpisovati.
 Če ste nov kupec (nikoli registriran), potem vpišite email in geslo ter zahtevane osebne podatke (Opcija B). To je potrebno storiti le ob prvem nakupu. Tu imate tudi možnost izbire, če želite dostavo na drug naslov kot je izdan račun. V poseben obrazec lahko dopišete tudi kakšne dodatne napotke, itd. Na voljo so tudi neobvezna polja, če želite, da se vam račun izda na podjetje.


 

 IZBIRA NAČINA DOSTAVE IN PLAČILA TER POTRDITEV
  (KORAK 3 NADALJEVANJE)

V nadaljevanju obrazca je potrebno najprej izbrati "način dostave/prevzema" (Opcija: dostava po pošti ali osebni prevzem). Nato je potrebno potrditi, da se strinjate z pogoji nakupa in sledi še izbera vašega "Način plačila" (Opcija 1, 2 ali 3). Pri izbiri bančnega nakazila imate dodaten popust. Na koncu je potrebno klikniti še na gumb "POTRJUJEM NAROČILO". 

 

 ZAKLJUČEK NAKUPA IN ZADNJA POTRDITEV
  (KORAK 4)


Za konec, sem vam izpišejo podatki o nakupu in načinu plačila. Za zaključek je potrebno naročilo še potrditi s klikom na gumb "Potrjujem naročilo".

 

 POTRDITEV O ZAKLJUČKU NAKUPA
  (KORAK 4 NADALJEVANJE) 

Nakup je zaključen, po potrditvi se vam zopet izpišejo pomembne informacije glede vašega naročila, pravtako se vse podrobnosti o naročilu pošlje tudi na vaš email. Podrobnosti o naročilu lahko pregledujete tudi v vašem računu
.


 


** NAKUP JE V TEJ STOPNJI ZAKLJUČEN **

 

MOJ RAČUN

V zgornjem levem kotu imate rubriko "Moj račun" preko katere upravljate s svojim računom. Vsa naročila lahko pregledujete preko podrubrike "Moja naročila".


 

ZGODOVINA NAKUPOV

Z klikom na "Podrobnosti" lahko pregledujete podrobnosti in status vašega naročila.


 

 

 

 

 


Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal