Naravna olja in masla

Zelišča, čaji in začimbe

Darilni/akcijski paketi

Price


Možnosti dostave:
 
Dostava po pošti na želeni naslov
 Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani

Možnosti plačila:
 
Bančno nakazilo (po predračunu) 
 Po povzetju (odkupnina)
 Plačilne kartice 
MOŽNOSTI DOSTAVE:

 Dostava po pošti na želeni naslov
 Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani 1. MOŽNOST - DOSTAVA PO POŠTI:

Dostava po pošti
Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije ali hitre pošte (po dogovoru). Naročila oddana do 12. ure v večini primerov odpremimo še isti dan oz. najkasneje v roku 2 -3 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne pošiljamo paketov. Naročila lahko kljub temu oddate preko spletnega nakupa ali telefona in bodo obdelana prvi naslednji delovni dan. 


STROŠKI DOSTAVE PAKETOV DO 40 €:

 Stroški dostave paketov do 2 kg znašajo 3,50 €

 Stroški dostave paketov nad 2 kg znašajo 4,50 €


Opombe:

 Ugodnost: V primeru plačila z bančnim nakazilom vam priznamo dodaten 1 € popusta na celotno naročilo. Poleg tega se izognete tudi plačevanju provizije pri odkupnih pošiljkah. V praksi to pomeni, da vas pride pri paketih vrednosti do 40 € poštnina okoli 2 € ceneje! 

 Odkupnina: V primeru plačila po povzetju pri paketih do 40 € je poleg stroška dostave potrebno upoštevati tudi provizijo Pošte Slovenije za odkupne pošiljke, katera znaša ~1 €. 


STROŠKI DOSTAVE PAKETOV NAD 40 €:

Za vsa naročila nad 40 € stroške dostave krijemo mi! V primeru odkupnih pošiljk po pogodbi s Pošto Slovenije krijemo tudi provizijo pošte slovenije (5 % vrednosti pošiljke), torej stranka nima nobenih stroškov z dostavo. 

Brezplačni stroški dostave!


ČAS ODPREME MED PRAZNIKI IN DRUGIMI NEPREDVIDENIMI DOGODKI:

V času povečanih nakupov (Božično-novoletni prazniki), lahko pride v kakšnem primeru do krajše zamude pri odpremi paketov (do 24 ur). V primeru, da kakšnega izdelka slučajno ni na zalogi vas o tem pravočasno obvestimo.


POŠTA SLOVENIJE:

Herbana

Pošta Slovenije pošiljke praviloma dostavi naslednji delovni dan, občasno pa tudi v dveh delovnih dneh (predvsem v času praznikov zaradi povečanega obsega dela, slabših vremenskih razmer na cestah, itn.). Priporočene pošiljke oz. naročila z odkupnino Pošta Slovenije dostavlja tudi ob sobotah. 2. MOŽNOST - OSEBNI PREVZEM:

Osebni prevzem
Pakete lahko tudi brezplačno osebno prevzamete v naši partnerski trgovini v Ljubljani (Šiška). Če izberete to možnost potem imate na voljo le vnaprejšnje plačilo po predračunu ali plačilo s kreditno kartico. Plačilo za paket ob prevzemu NI MOŽNO. Trgovina, ki hrani vaše pakete do prevzema je partnerska in ne more izdajati računov v našem imenu.  
 

POTEK NAROČILA OB IZBRANI OPCIJI OSEBNEGA PREVZEMA:

 1. KORAK: Preko spletne trgovine opravite nakup, kjer si izberete pri možnostih dostave "Osebni prevzem".
 2. KORAK: Znesek poravnate V NAPREJ preko bančnega nakazila (predračun) ali z bančno kartico (direktno online plačilo).
 3. KORAK: Predvidoma v roku 2 delovnih dni (ponavadi že naslednji dan) vas po emailu obvestimo, da je vaš paket pripravljen. Zraven vam pošljemo tudi naslov trgovine, delovni čas in vse ostale potrebne podatke za prevzem paketa. Pakete je v trgovini potrebno prevzeti v roku 7 delovnih dni.


POMEMBNO: Paketov ne hodite prevzemati preden vas ne obvestimo, da vas paket čaka za prevzem. Pakete pakiramo na lokaciji kjer imamo proizvodnjo in jih nato dostavljamo v partnersko trgovino Alaja v Šiški (Ljubljana). Če boste po paket prišli preden dobite obvestilo od nas, le-tega tam še ne bo.

 

Naslov trgovine kjer so osebni prevzemi:

Alaja Trgovina - VODNIKOVA CESTA 123A, 1000 Ljubljana

Delovni čas: Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Telefon: 040 796 630, 01 505 4360Na naslovu Herbana d.o.o, JARŠE 44, Ljubljana ima podjetje Herbana d.o.o. PROIZVODNE prostore. Na tem naslovu NI MOŽNO imeti osebnega prevzema ali obiska strank.

 

MOŽNOSTI PLAČILA:


 Bančno nakazilo (po predračunu) - NAJUGODNEJŠE
 Po povzetju (odkupnina)

 Plačilne kartice (Visa, Mastercard, Maestro,..) 

 

 1. MOŽNOST - BANČNO NAKAZILO (PO PREDRAČUNU):

Navadna posiljka
Izdelke plačate preko položnice na pošti, banki oziroma preko spletne banke (NLB Klik, SKB-Net, Abanet, HYPOnet,...). To storite z nakazilom denarja preko standardnega UPN/SEPA obrazca. Rok za plačilo naročila je 7 dni. Po preteku tega roka bo naročilo avtomatsko preklicano. Po uspešno opravljenem spletnem naročilu se vam izpišejo vsi potrebni podatki, ki jih potrebujete za plačilo. Pravtako boste na vaš e-mail naslov prejeli vse potrebne podatke, ki jih vnesete v omenjeni obrazec (Preverite tudi spam pošto). Ko bomo prejeli vaše plačilo, vas bomo o tem obvestili in izdelke poslali v roku 24 ur. Zaradi hitrejše zabeležbe vašega plačila in posledično hitrejše priprave vašega paketa, nam po opravljenem plačilu to prosim sporočite na naš e-mail naslov ali telefon.

V primera, da za vaš način plačila izberete bančno nakazilo (predračun) vam dodamo  bonus 1 € POPUSTA na vaše celotno naročilo!


NAROČENE IZDELKE VAM BOMO POSLALI NA DOM ŠELE PO TEM, KO USPEŠNO OPRAVITE PLAČILO NA NAŠ TEKOČI RAČUN!


UPN OBRAZEC 
Primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga UPN 2. MOŽNOST - PO POVZETJU (ODKUPNINA):

Navadna posiljkaPlačilo za naročeno blago opravite ob prevzemu blaga, tako da poštarju plačate znesek nakupa (po povzetju). Če vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar v nabiralniku pustil sporočilo o prispeli pošiljki, ki jo boste lahko prevzeli na vaši lokalni pošti. Poleg stroška dostave je potrebno upoštevati tudi provizijo Pošte Slovenije za odkupne pošiljke, katera znaša ~1 EUR pri zneskih do 40 EUR. 


 

 3. MOŽNOST - PAYPAL (PLAČILNE KARTICE):

Navadna posiljkaSprejemamo tudi PayPal plačila in plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami, kot so Visa, Mastercard in ostale svetovne kartice. Vse transakcije so zaščitene in potekajo preko zaščitenega strežnika. Vaše transakcije so tako obdelane na varnem in kriptiranem PayPal serverju. Podatki o kartici se NE shranjujejo na našo spletno stran. Obrazec za plačilo je zelo enostaven in je v angleškem jeziku. Spletno plačilo je 100 % varno in poteka zelo hitro.

PayPal

 KUPONI ZA POPUSTE:

Spletna trgovina občasno izda bone za popust, ki jih lahko izkoristite ob nakupu. Nekateri boni so časovno omejeni. Več o kuponih za popuste si preberite tukaj. 

 

 


Košarica  

Ni artiklov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

ZAKLJUČI Z NAKUPOM

Phone

PRIPOROČAMO!

EKOLOŠKI

BALZAM ZA USTNICE

 

Ameriški slamnik & Melisa

 Za nego, zaščito in regeneracijo ustnic.


Več o balzamuPrice

UPORABNO

VEČNAMENSKI ŠAL RUTA

Večnameski šal/ruta

Brezplačno 1 kos ob vsakem nakupu nad 50 Eur!

Herbana.SI Facebook Stran

Išči po člankih

PayPal